«Τo 2022 θα είναι η χρονιά των κερδισμένων ευκαιριών»

Θεσσαλονίκη, 17 Ιανουαρίου 2022

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Το 2022 θα είναι η χρονιά των κερδισμένων ευκαιριών»

Τη βασιλόπιτα του πολιτικού του γραφείου έκοψε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου τηρώντας την παράδοση που έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που εκλέχθηκε Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Θεσσαλονίκης.
Χωρίς τη συμμετοχή φίλων και στελεχών, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αλλά μόνο με τους συνεργάτες του πολιτικού του γραφείου, ο κ. Καράογλου έκανε έναν απολογισμό του 2021. Αναφέρθηκε συνοπτικά στη χρονιά που προηγήθηκε, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η πατρίδα μας εξαιτίας του κορωνοϊού και εξέφρασε την πεποίθηση ότι το 2022 θα είναι καλύτερο έτος συγκριτικά με τα δυο τελευταία.
Μιλώντας για την ελληνική οικονομία ανέφερε ότι «φέτος θα είναι η χρονιά της» και θα αποτελέσει «την έκπληξη της Ευρώπης». Ακόμη χαρακτήρισε «παράγοντα ώθησης» τις ιδιωτικές και δημόσιες επενδύσεις που θα «ωριμάσουν» εντός του 2022 με την καταλυτική βοήθεια του Ταμείου Ανάκαμψης και Σταθερότητας, ενώ προέβλεψε ότι το φετινό καλοκαίρι ο τουρισμός θα εξελιχθεί «σε μεγάλο εθνικό πλεονέκτημα».
Τέλος, αναφερόμενος στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των ανατιμήσεων, σημείωσε ότι θα πραγματοποιηθούν απόλυτα στοχευμένες πολιτικές παρεμβάσεις οι οποίες θα απαντούν με πειστικό τρόπο στις προκλήσεις του σήμερα, «χτίζοντας» ένα αισιόδοξο αύριο για όλους.
«Σήμερα τα δύσκολα είναι γύρω μας, αλλά τα καλύτερα είναι μπροστά μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καράογλου, ευχόμενος το 2022 να ανακτήσουμε το χαμόγελο της αισιοδοξίας.
«Προσδοκώ το 2022 να είναι η χρονιά της υγείας. Η χρονιά της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, η χρονιά που θα ζήσουμε ξανά δίχως υγειονομικούς περιορισμούς. Η χρονιά που θα βγάλουμε τις μάσκες και θα χαμογελάσουμε ξανά.
Η χρονιά της ανασυγκρότησης, των μεγάλων έργων για τη Θεσσαλονίκη, η χρονιά των κερδισμένων ευκαιριών».
Για την ιστορία, το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας βρέθηκε στο κομμάτι της κόρης του Βανέσσας.