Θ. Καράογλου: «Ιστορική η νίκη της ΝΔ! Συνεχίζουμε μαζί»

Θεσσαλονίκη, 22 Μαΐου 2023

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Ιστορική η νίκη της ΝΔ! Συνεχίζουμε μαζί»

«Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, σε συνθήκες απλής αναλογικής, είναι ιστορική και επική. Ένας θρίαμβος του ρεαλισμού και της λογικής απέναντι στις δυνάμεις και τους εκφραστές της οπισθοδρόμησης. Επιβραβεύοντας το κυβερνητικό μας πρόγραμμα οι συμπατριώτες μας λένε "ναι" στο μέλλον, αποδεικνύοντας ότι η καλύτερη και πιο λειτουργική Ελλάδα μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Γι' αυτό μας έδωσαν ρητή εντολή να οδηγήσουμε την πατρίδα μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους και ζητούν να προχωρήσουμε στις απαραίτητες αλλαγές και τομές για μια σύγχρονη και προοδευτική Ελλάδα.
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν μας έδωσαν απλώς την ψήφο τους, αλλά έδωσαν με εμφατικό τρόπο θετική ψήφο στην ελπίδα έναντι της τοξικότητας και των αυταπατών. Με μπροστάρηδες τους νέους μας, οι οποίοι είχαν τη Νέα Δημοκρατία πρώτη επιλογή στην κάλπη, θέλουν και ζητούν από εμάς να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε μια ανεπτυγμένη χώρα με ισχυρή οικονομία, στιβαρούς θεσμούς, καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, καλύτερη υγεία, κύρος στο εξωτερικό, για την οποία θα είναι υπερήφανοι. Και θα το κάνουμε ζητώντας ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας!
Σε ό,τι με αφορά, συνεχίζουμε μαζί! Σε κάθε μια και σε κάθε έναν από εσάς οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί μου δώσατε ακόμη μια φορά τη δύναμη να είμαι η φωνή σας και μου κάνατε την τιμή να εκπροσωπήσω για ένατη συνεχή φορά τον τόπο μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Συνεχίζουμε μαζί στο δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης, για μια Β΄ Θεσσαλονίκης που αποδεδειγμένα κινείται προς ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο αύριο.
Ασφαλώς ο αγώνας δεν σταματά εδώ. Συνεχίζεται πιο εντατικά ώστε στην επόμενη κάλπη η Νέα Δημοκρατία να είναι ισχυρά αυτοδύναμη και μαζί της να γίνει αυτοδύναμη η Ελλάδα. Στις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας απαντούμε με ταπεινότητα, επιμονή, έργο, συνέπεια, αποφασιστικότητα, σκληρή δουλειά και ευρισκόμενοι πάντα υπεύθυνα δίπλα στον πολίτη».