"Ασέλγεια εις βάρος της λογικής και της νομιμότητας ο υποβιβασμός του Ηρακλή"

Θεσσαλονίκη, 10 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ»

Δήλωση Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρου Καράογλου, για τον υποβιβασμό του Ηρακλή στη Football League:
«Το " έγκλημα" ήταν προμελετημένο και από καιρό προσχεδιασμένο διότι πολύ απλά όλα τριγύρω (υποτίθεται ότι) αλλάζουνε και όλα τα ίδια (δυστυχώς) παραμένουν. Το κατεστημένο νίκησε, η "παράγκα" επέβαλλε τα "θέλω" της, η αλήθεια αποσιωπήθηκε βίαια και το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μόλις ολοκληρώθηκε.
Για τρίτη φορά στην ιστορία του ο Ηρακλής υποβιβάστηκε για εξωαγωνιστικούς λόγους, με μια πρωτοφανή και κατάφορα άδικη απόφαση που ασελγεί εις βάρος της λογικής και προπάντων της νομιμότητας.
Στην προκειμένη περίπτωση η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή, αλλά αρνείται να ακούσει ακόμα και τη φωνή της συνείδησής της.
Η ηθική δικαίωση του Ηρακλή στα μάτια όλων των Ελλήνων δεν αρκεί, γιατί είναι προφανές ότι ο ιστορικότερος σύλλογος της Μακεδονίας και της Θράκης ενοχλεί όλους εκείνους που έχτισαν πολιτικές καριέρες μιλώντας για δήθεν "ηθικό πλεονέκτημα", "κάθαρση" και "νομιμότητα". Λόγια του αέρα ήταν, όπως και όλα τα άλλα που ξεστόμισαν προκειμένου να ανέλθουν στην εξουσία. Βλέπετε, στην Ελλάδα της διετίας 2015-2017 ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα έλεγαν... Ντροπή και μόνο ντροπή!».