Θ. Καράογλου από τα Κουφάλια: "ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν είναι μόνο ανίκανοι, αλλά και εθνικά επικίνδυνοι"

Θεσσαλονίκη, 13 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θ. Καράογλου από τα Κουφάλια: «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν είναι μόνο ανίκανοι, αλλά και εθνικά επικίνδυνοι»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στα Κουφάλια ο πρώτος κύκλος των πολιτικών εκδηλώσεων για το 2018, που πραγματοποίησε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου στους οκτώ «Καλλικρατικούς» Δήμους της Β΄ Θεσσαλονίκης.
Ο ασφυκτικά γεμάτος όμορφος χώρος της ταβέρνας «Γκέττας», το θερμό χειροκρότημα, η αμεσότητα, μα κυρίως ο γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας επιβεβαίωσε ότι στην εποχή της γενικευμένης απαξίωσης της πολιτικής υπάρχουν βουλευτές, οι οποίοι διατηρούν και ενισχύουν τους δεσμούς φιλίας, εκτίμησης και εμπιστοσύνης με τους πολίτες.
«Η δική μας σχέση είναι προσωπική και όχι "πελατειακή". Για αυτό και είναι διαχρονική» επισήμανε στην αρχή της τοποθέτησής του ο κ. Καράογλου, ευχαριστώντας από καρδιάς τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους που κατέκλυσαν το χώρο όπου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του πολιτικού του γραφείου για φίλους και στελέχη από το Δήμο Χαλκηδόνας.
«Στον πυρήνα της πολιτικής», όπως εξήγησε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., «πρέπει να επαναφέρουμε τη λέξη "εμπιστοσύνη" μεταξύ πολίτη και πολιτικού για να οικοδομήσουμε μαζί τη μεταμνημονιακή Ελλάδα. Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα, χωρίς αυταπάτες, πολιτικούς κουτσαβακισμούς και επαναστατικά πειράματα που κοστίζουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ στους Έλληνες πολίτες».
Σχολιάζοντας τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας εστίασε στα τρία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στην υπόθεση Novartis, αλλά και στο Σκοπιανό.
Για το πρώτο έκανε λόγο για «τρία χαμένα, καταστροφικά, μίζερα και εξουθενωτικά χρόνια» τα οποία γύρισαν την Ελλάδα και τους Έλληνες δεκαετίες πίσω. «Δεν είναι μόνο ότι Τσίπρας και Καμμένος μας εξουθένωσαν οικονομικά, το χειρότερο όλων είναι ότι μας στέρησαν το δικαίωμα στο όνειρο. Για αυτό και πρέπει να φύγουν. Ένα δικαίωμα που η αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα το επανακτήσει γιατί το αξίζει ο λαός μας» σχολίασε.
Για την πολύκροτη υπόθεση που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σχολίασε δεικτικά: «Καλημέρα Novartis, καληνύχτα Σκοπιανό», θέλοντας να καταδείξει ότι με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου λειτουργεί αποπροσανατολιστικά για την κοινή γνώμη αφού, όπως τόνισε, δεν υπάρχει καμία απόδειξη για την εμπλοκή δυο πρώην πρωθυπουργών και οκτώ πρώην υπουργών. «Πρόκειται για μια κυβερνητική σκευωρία που θα καταπέσει» κατέληξε.
Τέλος, σε ό,τι αφορά στην ονομασία των Σκοπίων, ο κ. Καράογλου επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για την εμμονή του να «ξεπουλήσει» το όνομα της Μακεδονίας στο γειτονικό κρατίδιο, αλλά και για το ατόπημά του να αποκαλέσει «ετερόκλητο όχλο» τους εκατοντάδες χιλιάδες που διαδήλωσαν στα δυο μεγαλειώδη συλλαλητήρια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
«ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ... χαρίζουν τα εθνικά μας θέματα με αντάλλαγμα τις υπουργικές τους καρέκλες. Δεν είναι μόνο ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι» κατέληξε χειροκροτούμενος.