ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

 


Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική

Ηλεκτρονική Έκδοση_

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 19

Φίλες και φίλοι,

 

Εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, υγεία και οικογενειακή ευτυχία σε όλους τους συμπολίτες μας. Ο καθένας να βρει τη δύναμη να πετύχει τους προσωπικούς του στόχους και όλοι μαζί να καταφέρουμε να φτιάξουμε μια καλύτερη κοινωνία, μια καλύτερη και ασφαλέστερη πατρίδα.

Τις ευχές όμως δεν αρκεί να τις λέμε απλά, αλλά να εργαζόμαστε με πίστη και σχέδιο και με τη βοήθεια του Θεού να τις υλοποιούμε.

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς θέλω να είμαι αισιόδοξος. Ότι τα δύσκολα σε μεγάλο βαθμό τα έχουμε αφήσει πίσω μας. Ότι η μακρά περίοδος της ύφεσης κάπου τελειώνει και σιγά σιγά θα μπούμε σε μια άλλη πορεία.

2,5 χρόνια τώρα, αυτόκλητοι "σωτήρες" που είχαν παραπλανήσει τον Ελληνικό λαό υποσχόμενοι εύκολες λύσεις και λεφτά που δεν υπήρχαν, έχουν οδηγήσει την κοινωνία και την οικονομία μας σε ένα άνευ προηγουμένου μαρασμό.

Κάπου εδώ όμως τα ψέματα τελειώνουν. Όσο και να προσπαθούν να γαντζωθούν στην εξουσία και να μας φέρνουν προ τετελεσμένων αποφάσεων, δεν θα τα καταφέρουν. Η χώρα θα προχωρήσει, θα ορθοποδήσει, θα ξαναβρεί το βηματισμό της, ίσως και πιο σύντομα από όσο περιμένουν πολλοί.

Στην ουσία βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και μόλις η παρούσα κυβέρνηση ολοκληρώσει τη μοναδική αποστολή της, δηλαδή την ολοκλήρωση του PSI, πρέπει να προκηρυχθούν οι εκλογές, όπου ο λαός θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του.

Κατανοώ τη δυσαρέσκεια πολλών συναγωνιστών και συμπολιτών μου για τα λάθη και τις παραλείψεις της Νέας Δημοκρατίας στο παρελθόν. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε το κόμμα των μεγάλων εθνικών επιλογών, της πολιτικής της συναίνεσης και της ομόνοιας του Ελληνικού λαού, των δύσκολων οικονομικών επιλογών και της Εθνικής υπερηφάνειας και ανεξαρτησίας.

Είμαστε αυτοί που είπαμε, προεκλογικά και μετεκλογικά, την αλήθεια. Ζητήσαμε από τον Ελληνικό λαό την ψήφο του για να εφαρμόσουμε μια μεταρρυθμιστική εξυγιαντική πολιτική, την οποία δεν μπορούσαμε να την κάνουμε με την εύθραυστη πλειοψηφία των 152 εδρών. Του εξηγήσαμε γιατί το μνημόνιο θα αποτύχει. Του προβάλαμε την εναλλακτική πολιτική πρόταση. Στηρίξαμε υπεύθυνα την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε ότι θετικό είχε προτείνει και αντιπολιτευτήκαμε υπεύθυνα στη Βουλή και όχι σε πορείες και κρεμασμένοι σε κάγκελα όπως έκαναν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι στο παρελθόν.

Ως Θόδωρος Καράογλου έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Πλησιάζοντας η ώρα της κρίσης θα ζητήσω και πάλι την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου και όλων εσάς των φίλων μου, ώστε να συνεχίσω να προσφέρω από το Κοινοβούλιο για το νομό μας και την πατρίδα μας.

Σας περιμένω κοντά μου στον πιο δύσκολο αγώνα που ξεκινάμε μαζί, δίπλα στην παράταξη μας, για την ανόρθωση της πατρίδας.


Η πλήρης κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική παρουσία και δράση μου υπάρχει πάντα στο www.karaoglou.gr

 

Δηλώσεις - Δραστηριότητες

Επιστολές διαμαρτυρίας προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της ΕΟΚΕ για την απουσία των Ελληνικών νησιών από χάρτη της ΕΕ στο ημερολόγιο της ΕΟΚΕ

 

Άρθρα

«Μια αποτίμηση της χρονιάς που φεύγει»

 

Συνεντεύξεις

«Βασικό στοιχείο της πολιτικής της ΝΔ είναι η διαπραγμάτευση του μνημονίου»

"Η εθνική μας οικονομία είχε τη δυνατότητα να ανακάμψει"

Ραδιοφωνική συνέντευξη Θ. Καράογλου στη ΝΕΤ 105,8 fm - 27.12.2011

Ραδιοφωνική συνέντευξη Θ. Καράογλου στον Antenna - 14.12.2011

 


Σύνολο ερωτήσεων στη Βουλή

 

 

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Σε ασφυκτικό κλοιό οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες Συνεχίζονται τα σκανδαλώδη παιχνίδια στον ΟΠΑΠ Χωρίς νησιά η Ελλάδα στο ετήσιο ημερολόγιο της ΕΟΚΕ

Στα αζήτητα η εφαρμογή του νέου ρυθμιστικού σχεδίου Θεσσαλονίκης

Δραματική αύξηση των ποσοστών του AIDS στην Ελλάδα Να μην καταργηθούν οι ΔΟΥ Ζαγκλιβερίου & Σοχού


Ομιλίες στο Κοινοβούλιο

Ολομέλεια της Βουλής. Ομιλία για τον προϋπολογισμό 2012 - 2.12.2011

Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων: Ομιλία για την "Κύρωση του Πρωτοκόλλου μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Ελβετικής Συνομοσπονδίας" για φορολογικά θέματα.

 

Για να καταργήσετε το όνομα σας από την λίστα στείλτε λευκό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329

Developed by BrainBox Συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Η συμμετοχή των αποστολών της Βουλής σε εκδηλώσεις Ομογενειακών Οργανώσεων». | Εκτύπωση |