ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

 

Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική

Ηλεκτρονική Έκδοση_

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 24

Φίλες και φίλοι,

 

αυτή είναι η πρώτη μας διαδικτυακή επικοινωνία για το νέο έτος, για αυτό και θα ξεκινήσω με τις καθιερωμένες ευχές, ως είθισται άλλωστε στην ανατολή κάθε νέου χρόνου.

Εύχομαι το 2014 να φέρει σε όλους προσωπική και οικογενειακή υγεία, να επιφυλάξει ένα ελπιδοφόρο μέλλον σε εμάς και στην πατρίδα μας και να φέρει πάλι πίσω τη χαμένη μας αισιοδοξία.

Μια αισιοδοξία που δεν αποτελεί ευκαιριακή πολιτική στόχευση, αλλά μια εφικτή πραγματικότητα η οποία βασίζεται στο τρίπτυχο ιδέες, λύσεις, όραμα.

Αυτό πρέπει να είναι κατ’ εμέ το στοίχημα του νέου χρόνου, μιας και όπως συνηθίζουμε να λέμε οι οικονομολόγοι: «Η οικονομία είναι ψυχολογία».

Για να το κερδίσουμε αυτό το στοίχημα, πράγμα σίγουρα δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο, χρειάζονται δυο προαπαιτούμενα.

Πρώτον να αποκαταστήσουμε την αυτοεκτίμησή μας ως λαός και δεύτερον να επενδύσουμε στην εξωστρέφεια που μας διακρίνει ως Έθνος, αναδεικνύοντας παράλληλα εμείς οι Βορειοελλαδίτες την ιδιαίτερη δυναμική της Μακεδονίας και της Θράκης.

Βρισκόμενοι στην αφετηρία μιας νέας ιστορικής διαδρομής και έχοντας απαλλαγεί από τις παθογένειες του παρελθόντος, επιχειρούμε ως κοινωνία ένα νέο, πιο ελπιδοφόρο ξεκίνημα.

Ένα ξεκίνημα που θα μας επιτρέψει να απαλλαγούμε από κάθε ανάγκη στήριξης, να ολοκληρώσουμε επιτυχώς τις διαρθρωτικές αλλαγές που έχει ανάγκη η πατρίδα μας και να πάρει επιτέλους μπροστά η μηχανή του ιδιωτικού τομέα για την πολυπόθητη επανεκκίνηση της οικονομίας, ώστε να εξασφαλιστεί ρευστότητα και να δημιουργηθούν νέες άμεσες θέσεις εργασίας.

Η μαζική κατάθεση επενδυτικών προτάσεων στη Διεύθυνση Οικονομίας και Τουριστικής Ανάπτυξης του ΥΜΑΘ το τελευταίο δίμηνο του 2013, σε συνδυασμό με την ανάληψη της προεδρίας του συμβουλίου της Ε.Ε. από την πατρίδα μας, με κάνει να αισιοδοξώ ότι η χώρα μας μπαίνει σε μια πορεία εξυγίανσης και ανάκαμψης.

Έτσι, λοιπόν, το 2014 ας φέρει στον κάθε ένα και στην κάθε μία από εμάς καλύτερες ειδήσεις και η Ελλάδα μας να ξαναβρεί την ισορροπία της.

Μέχρι τώρα οι Έλληνες φοβόμασταν το αύριο.

Από τώρα και στο εξής μπορούμε να ελπίζουμε σε αυτό.

 

Καλή χρονιά σε όλους.

 

 

Η πλήρης κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική παρουσία και δράση μου υπάρχει πάντα στο www.karaoglou.gr

 

 

Άρθρα

«Η Ελλάδα του 2014»

«Υπάρχουν και όρια»

 

 

Συνεντεύξεις

«Η κυβέρνηση θα αντέξει μέχρι τέλους»

«Στο τιμόνι της Β. Ελλάδας»

«Δικαιώνεται η επιλογή του πρωθυπουργού για την επανασύσταση του ΥΜΑΘ»

 

Ανασυγκρότηση ΥΜΑΘ

 

Εντατικοποίηση ελέγχων για παρεμπόριο και παράνομη στάθμευση σε συνεργασία όλων των φορέων

Δικτυακή πύλη σημείων ενδιαφέροντος Μακεδονίας-Θράκης

Επικοινωνία με εποπτευόμενους φορείς του ΥΜΑΘ

 

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Ξεπέρασε το 1,5 δισ € το ύψος των επενδυτικών σχεδίων που έχουν κατατεθεί στο ΥΜΑΘ. Εναρκτήρια συνάντηση του Ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου έργου "TRIGGER". Συνάντηση ΥΜΑΘ με την Αμερικανίδα υφυπουργό εξωτερικών κα. Αμάντα Σλοτ

Εκδήλωση του ΥΜΑΘ στο παιδικό χωριό Βορείου Ελλάδος στο Φίλυρου

Εγκαίνεια της έκθεσης "Κειμήλια Απελευθέρωσης 1912-1913" στο Διεθνές Ίδρυμα «Μέγας Αλέξανδρος» στο Λιτόχωρο

Βράβευση αριστούχων μαθητών "οικογένειας" ΟΤΕ και αριστουχων μαθητών από τη Eurobank

Ομιλία στο Κοινοβούλιο. Για τον προϋπολογισμό του 2014 (10-11-2013)

 

Για να καταργήσετε το όνομα σας από την λίστα στείλτε λευκό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547

Developed by BrainBox Συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Η συμμετοχή των αποστολών της Βουλής σε εκδηλώσεις Ομογενειακών Οργανώσεων». | Εκτύπωση |