Πολιτική δράση Σεπτεμβρίου 2017

Πολιτική δράση Σεπτεμβρίου 2017 Κύριο

Tempo-Responsive Email Template

 

 

 

 

Σεπτέμβριος 2017 - Αριθμός έκδοσης 66

 

 

 

Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα!
thodwros1 1Φίλες και φίλοι, καλό μήνα σε όλες και σε όλους!

Στη ζωή και την πολιτική πιστεύω ότι η ανανέωση δεν εξαντλείται σε πρόσωπα και ηλικίες, αλλά εξαρτάται κυρίως από τις ιδέες. Για αυτόν το λόγο, όπως έχετε ήδη διαπιστώσει,προχώρησα στην επανασχεδίαση του μηνιαίου Newsletter που σας αποστέλλω με την πολιτική μου δράση.

Είναι πιο σύγχρονο, πιο άμεσο, πιο ευκολοδιάβαστο, πιο λειτουργικό, συμβαδίζοντας με τη φιλοσοφία και τις ανάγκες της εποχής που θέλει «γρήγορες», σύντομες και περιεκτικές πληροφορίες. Μέσα από το ενημερωτικό μου δελτίο θα συνεχίσετε να ενημερώνεστε για την κοινοβουλευτική μου δράση και να λαμβάνετε χρήσιμες πληροφορίες για τις παρεμβάσεις που δρομολογώ αναφορικά με τα μεγάλα και ανοιχτά ζητήματα που αφορούν τη Β΄εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.

Πέρα, όμως, από τα άρθρα, τις συνεντεύξεις και τη δράση μου, θα συνεχίσουμε την αμφίδρομη σχέση ειλικρίνειας που έχουμε «χτίσει» σε στέρεες βάσεις όλα αυτά τα χρόνια. Η άποψή σας μετράει για εμένα! Έχει ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα, για αυτό και επιδιώκω πάντα να την ακούω στο πλαίσιο της καθημερινής μας επαφής. Εξάλλου, στη Νέα Δημοκρατία είμαστε «οπαδοί» του ανοικτού διαλόγου που «γεννά» γόνιμες και δημιουργικές ιδέες, οι οποίες προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στην πατρίδα.

Γιατί όσο σημαντικό είναι να μιλάμε σήμερα για τη σημασία των επενδύσεων και πως αυτή θα δρομολογήσει την επιστροφή της οικονομίας μας στην ανάπτυξη, άλλο τόσο σημαντικό είναι η εμπέδωση και καθιέρωση του ορθού λόγου στην καθημερινότητά μας.

 

eleftheria toy typoy 1111Άρθρο μου στην εφ. "Ελευθερία του Τύπου"
PROTO-THEMA-logo-e1456134317437Άρθρο μου στην εφ. "Πρώτο Θέμα"

 

 

Ομιλία μου στην Ολομέλεια της Βουλής για το νόμο Αχτσιόγλου

Επικοινωνιακό «πυροτέχνημα» με μοναδικό σκοπό να γεμίσει το άδειο από παροχές «καλάθι» του Πρωθυπουργού στην 82η Δ.Ε.Θ. χαρακτήρισα στην ομιλία μου στην Ολομέλεια της Βουλής, το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε το Υπουργείο Εργασίας.

omilia
Όπως σημείωσα, ο νόμος Αχτσιόγλου για τα εργασιακά δεν επουλώνει τις πληγές που άνοιξε στο Ασφαλιστικό σύστημα ο νόμος Κατρούγκαλου, ούτε απαντά στο επιτακτικό ερώτημα που θέτει η κοινωνία για το πώς θα δημιουργηθούν στην πατρίδα μας ποιοτικές θέσεις εργασίας, πλήρους απασχόλησης, με αξιοπρεπείς μισθούς.

Την ομιλία μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ 

 

ekdilosiΕκδήλωση Γραμματείας εργαζομένων ΝΔ στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
kavala 1Κομματική περιοδεία στην Καβάλα
efkaΠολιτική εξαπάτηση το πλεόνασμα του ΕΦΚΑ για το 2017
anergiaΨευδείς οι Κυβερνητικοί ισχυρισμοί για μείωση της ανεργίας
Για να καταργήσετε το όνομα σας από την λίστα στείλτε λευκό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr

Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος,
Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547

Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1,
Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329