Αλήθεια και συνέπεια για να βγούμε από την κρίση

Αλήθεια και συνέπεια για να βγούμε από την κρίση Κύριο

Δελτίο Τύπου:"Αλήθεια και συνέπεια για να βγούμε από την κρίση"

Σαφές μήνυμα προς κάθε Νεοδημοκράτη και κάθε Νεοδημοκράτισσα ότι στις 20 Σεπτεμβρίου η χώρα δεν αντέχει ακόμη μια ψήφο διαμαρτυρίας ή τιμωρίας, αλλά μονάχα θετική συμμετοχή στις εκλογές, έστειλε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, με την τοποθέτησή του στην προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποίησε χθες (Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου 2015) η Ν.Δ. σε γνωστό ξενοδοχείο της Αγίας Τριάδας.

Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως "σε αυτές τις εκλογές νικητής θα είναι μονάχα όποιος πει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια στον ελληνικό λαό", για να προσθέσει λίγο αργότερα ότι "τόσο ο λαϊκισμός, όσο και η δημαγωγία που τόσο πολύ έβλαψαν την ελληνική κοινωνία, θα ηττηθούν και θα οδηγηθούν στην αντιπολίτευση".
Όσον αφορά στα υψηλά ποσοστά συσπείρωσης που καταγράφει η Νέα Δημοκρατία και την εκρηκτική δημοσκοπική της άνοδο, ο κ. Καράογλου σχολίασε ότι αποτελούν προϊόν του ξεκάθαρου λόγου συναίνεσης και συνεργασιών που εκφράζει σε όλες τις ομιλίες του ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
"Αλήθεια και συνέπεια μεταξύ λόγων και πράξεων, αυτό είναι το μυστικό για να βγει η Ελλάδα από την κρίση και να προχωρήσει μπροστά. Οι εύκολες λύσεις που υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας πριν από 7 μήνες στους Έλληνες πολίτες δεν πείθουν και δεν συγκινούν κανέναν" τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, σημειώνοντας παράλληλα με νόημα ότι "οι εποχές που το κράτος ήταν πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, με αποτέλεσμα την πρόκληση της ύφεσης και την εκτίναξη της ανεργίας, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί".
"Η Ελλάδα", συνέχισε, "χρειάζεται σταθερότητα, συνεργασίες, ειλικρίνεια και προοπτική, στοιχεία που μόνο η δική μας παράταξη μπορεί να τα προσφέρει, σχηματίζοντας την επομένη των εκλογών μια σταθερή Κυβέρνηση η οποία θα εξαντλήσει την 4ετή της θητεία".
Τέλος, κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι τόσο στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, όσο και στην παρούσα προεκλογική περίοδο εξακολουθεί να συμπεριφέρεται το ίδιο ανεύθυνα, ερασιτεχνικά και ανέντιμα. "Με ρητορική μια από τα ίδια και άπειρα... θα, αναζητούν αποδιοπομπαίους τράγους για να φορτώσουν τα δικά τους εγκληματικά λάθη, δηλώνοντας στο μεταξύ ότι εκφράζουν το καινούργιο, παρά το γεγονός ότι τις πλάτες τους βαραίνουν παλιές αμαρτίες και παλιά βαρίδια. Εμείς, ως Νέα Δημοκρατία, θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να ξαναβρεί την ηρεμία του ο ελληνικός λαός και να αισθανθεί και πάλι ότι η χώρα κυβερνάται υπεύθυνα και σταθερά" έκλεισε την τοποθέτησή του ο κ. Καράογλου.
Σήμερα, η επόμενη προεκλογική εκδήλωση της Ν.Δ. στη Β΄ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ, στο πολιτιστικό κέντρο Θέρμης

.1