Άρθρο: Στην τελική ευθεία...

Άρθρο: Στην τελική ευθεία...

Άρθρο του Θεόδωρου Καράογλου στην εφημερίδα Καρφίτσα, Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

«Τα ψέματα τελειώσαν». Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία, καθώς είμαστε λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών. Πριν από την στιγμή, όπου ο Ελληνικός λαός θα προσέλθει στις κάλπες για να επιλέξει και εν τέλει να εκλέξει νέα Κυβέρνηση. Πλέον τα διακυβεύματα είναι πολλά και σημαντικά και τη στιγμή αυτή οι πολίτες με ωριμότητα, ψυχραιμία και υπευθυνότητα θα πρέπει να εκλέξουν αυτούς που θα τους δώσουν ελπίδα και αισιοδοξία, αυτούς που θα τους μιλήσουν με ειλικρίνεια και εντιμότητα, αυτούς που θα τους παρουσιάσουν μια ρεαλιστική πρόταση για την ανάκαμψη και τη σωτηρία της χώρας.

Στο διαμορφούμενο σκηνικό, η μόνη σταθερή δύναμη, που δίνει προοπτική και σιγουριά σε μια κοινωνία που κλυδωνίζεται και σε ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει, είναι η παράταξή μας, η Νέα Δημοκρατία. Έχουμε αποδείξει, ότι δεν είμαστε ίδιοι με τους άλλους και πολύ περισσότερο απέχουμε από πολιτικές, που οδηγούν στην υποβάθμιση της ζωής του Ελληνικού λαού, όπως ήταν οι πολιτικές της διετούς διακυβέρνησης της χώρας από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Την κρίσιμη τούτη στιγμή οι πειραματισμοί δε χωρούν. Οι πολίτες οφείλουν να επιλέξουν αυτή την Κυβέρνηση, που θα αποκαταστήσει τη κοινωνική συνοχή, θα οδηγήσει το ταχύτερο δυνατό στην ανάκαμψη και θα βάλει τη χώρα στο δρόμο της νέας Μεταπολίτευσης και της υγιούς ανάπτυξης. Και αυτή την Κυβέρνηση μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να τη συγκροτήσει.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να κυριαρχήσει στην πατρίδα μας σκηνικό ακυβερνησίας και χάους. Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί άμεσα την επομένη των εκλογών από μια ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση, η οποία θα αλλάξει όλα όσα πρέπει να αλλάξουν στη χώρα. Άλλωστε οι μεγάλες αλλαγές στηρίχθηκαν σε ισχυρές κοινοβουλευτικές αυτοδυναμίες και όχι σε εύθραυστα κυβερνητικά σχήματα. Για να πετύχουμε τους στόχους μας, για να υλοποιήσουμε τις μεγάλες αλλαγές, για να εισέλθουμε σε μια νέα μεταπολιτευτική φάση, απαιτείται ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση, μια Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, έτσι ώστε η ελπίδα, η αισιοδοξία και η προοπτική να επιστρέψουν στους Έλληνες πολίτες.