Άρθρο: «Εκλογές ελπίδας και εθνικής ανάτασης»

Άρθρο: «Εκλογές ελπίδας και εθνικής ανάτασης»

Άρθρο του Θεόδωρου Καράογλου στην εφημερίδα «Σήμερα στη Θεσσαλονίκη», Μ. Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Πολιτική σταθερότητα, θαρραλέες μεταρρυθμίσεις, αρραγής κοινωνική συνοχή είναι οι προτεραιότητες, που θέτει η παράταξή μας, η Νέα Δημοκρατία για την ανάκαμψη και την εθνική ανάταση της πατρίδας μας. Αναμφίβολα, λοιπόν, οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι οι κρισιμότερες εκλογές στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας μας. Εκλογές, που θα κρίνουν το μέλλον και την πορεία της Ελλάδας.

Είναι πλέον ολοφάνερο, ότι η μόνη παράταξη, η μόνη σταθερή δύναμη, που δίνει προοπτική και σιγουριά είναι η παράταξή μας, η Νέα Δημοκρατία. Η παράταξη, που μας οδήγησε στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, η παράταξη που τόλμησε να πει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, η παράταξη των μεγάλων μεταρρυθμίσεων, η παράταξη που κοιτάει τους Έλληνες πολίτες στα μάτια και δεν τους διακηρύττει ότι «Λεφτά υπάρχουν» και  ότι «θα κάνουμε την Ελλάδα Δανία του Νότου».

Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός μας, Αντώνης Σαμαράς βάζουμε ως στόχο την ανόρθωση της χώρας και ζητούμε καθαρή εντολή από τον Ελληνικό λαό, για να αλλάξουμε τα πάντα. Αυτό ακριβώς είναι και το διακύβευμα των εκλογών. Όχι απλά να γίνει μια κυβερνητική αλλαγή, αλλά να γίνει η μεγάλη ανατροπή. Να αλλάξει η χώρα σελίδα και να ξεκινήσει η Νέα Μεταπολίτευση. Αυτό δεν μπορεί να γίνει με συγκυβερνήσεις, αλλά με ενωμένο τον λαό και με ισχυρή πλειοψηφία.

Χρειαζόμαστε ισχυρή πλειοψηφία για να προχωρήσουμε στην εθνική ανάταση, για να προωθήσουμε ένα άλλο αναπτυξιακό μοντέλο, για να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα. Η Νέα Μεταπολίτευση δεν είναι απλό σύνθημα. Αποτελεί όραμα για εμάς και την έχει ανάγκη η χώρα. Η παράταξή μας εγγυάται το δρόμο της αλήθειας και της ανάπτυξης. Οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι εκλογές ελπίδας και ανάτασης. Εκλογές με στόχο την ενότητα, την προοπτική και την αισιοδοξία. Εκλογές, που ενισχύουν τη συλλογική μνήμη και το ηθικό του Ελληνικού λαού. Εκλογές, που θα αναδείξουν ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.