Άρθρο: Μια Νέα Μεταπολίτευση ξεκινά...

Άρθρο: Μια Νέα Μεταπολίτευση ξεκινά...

Άρθρο του Θεόδωρου Καράογλου  στην εφημερίδα «Καρφίτσα», Μ. Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι οι κρισιμότερες εκλογές, που έχουν διεξαχθεί ποτέ στη χώρα μας. Είναι οι εκλογές, που θα κρίνουν την πορεία και το μέλλον της πατρίδας μας, οι σημαντικότερες στη μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδας. Είναι οι εκλογές, που όλοι οφείλουν να μιλήσουν τη γλώσσα της αλήθειας και να εγκαταλείψουν λαϊκίστικες πρακτικές και ρητορείες άνευ ουσίας. Τον Οκτώβριο του 2009, ο Ελληνικός λαός ψήφισε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο τον παραπλάνησε με κούφιες υποσχέσεις και ασύστολες προεκλογικές εξαγγελίες χωρίς βάση.

Δυόμιση χρόνια μετά, η αλήθεια φανερώθηκε. Η χώρα μας βρέθηκε αντιμέτωπη με την καταστροφή και τη χρεοκοπία, εξαιτίας των εγκληματικών πολιτικών του Γ. Παπανδρέου. Τα μεγάλα λόγια αποδείχτηκαν ψεύτικα και η χώρα βρέθηκε στη χειρότερη κατάσταση. Βρεθήκαμε σε μια πρωτοφανή διεθνή απομόνωση, βρεθήκαμε μετέωροι με το φάσμα της χρεοκοπίας, βρεθήκαμε ένα βήμα πριν το χάος.

Τώρα, όμως, πλησιάζει η ώρα των μεγάλων αποφάσεων, η στιγμή όπου οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να εκλέξουν την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, που με ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα θα μας βγάλουν από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης, θα ξαναδώσουν ελπίδα και προοπτική στον Ελληνικό λαό και θα βάλουν την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης.

Αναμφίβολα, η εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου ως η κρισιμότερη αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών δεν αφήνει περιθώρια για πειραματισμούς. Τα διλήμματα που ανακύπτουν δεν είναι Μνημόνιο ή αντι-Μνημόνιο. Τα διλήμματα είναι βαθύτερα και αφορούν στην παραμονή της χώρας μας στην Ευρώπη ή την έξοδό της από την Ευρωπαϊκή οικογένεια.

Εμείς, η μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, η παράταξη που έδωσε ευρωπαϊκό προσανατολισμό στη χώρα, εντάσσοντάς την στην Ευρωπαϊκή οικογένεια δεν θα διακινδυνεύσουμε την πορεία και το μέλλον της πατρίδας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε τη μεγάλη μάχη, είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε την ομαλή πορεία της χώρας που θα ξεκινήσει την 7η Μαΐου. Είμαστε η παράταξη που θέτει ως προτεραιότητα την πολιτική σταθερότητα, την κοινωνική συνοχή και την ανάκαμψη της εθνικής μας οικονομίας. Είμαστε η παράταξη που με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά την επομένη των εκλογών θα οδηγήσουμε τη χώρα στη Νέα Μεταπολίτευση.