Δήλωση στο αφιέρωμα "Πορεία προς το 7ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ"

Δήλωση στο αφιέρωμα "Πορεία προς το 7ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ"

Δήλωση του Θεόδωρου Καράογλου στο αφιέρωμα "Πορεία προς το 7ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ" της Εφημερίδας "Η Εφημερίδα των Πολιτών"


To συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μια κορυφαία δημοκρατική πολιτική διαδικασία η οποία αποτελεί κομβικό σταθμό στην πορεία της κυβέρνησης και του κόμματος. Κατά τη διάρκειά του, όπως και στις προσυνεδριακές διαδικασίες που προηγήθηκαν σε όλη τη χώρα, θα ακουσθεί η φωνή της βάσης και κυρίως της κοινωνίας και θα γίνει ένας αναλυτικός διάλογος ώστε να τεθούν οι στόχοι της νέας τετραετίας της νέας διακυβέρνησής.

Από το βήμα το συνεδρίου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο μεταρρυθμίσεων και διαρθρωτικών αλλαγών που θα δίνουν έμφαση σε μέτρα για την αντιμετώπιση της φτώχειας και την στήριξη οικονομικά ασθενέστερων πολιτών και κοινωνικών ομάδων.
Επίσης ο πρωθυπουργός θα κάνει έναν απολογισμό του έργου της πρώτης τετραετίας από την οποία θα καταδειχθεί η συνέπεια λόγων και έργων της νέας διακυβέρνησης. Το παράδειγμα της Θεσσαλονίκης άλλωστε, γνωρίζουμε όλοι καλά πως, αποτελεί το καλύτερο δείγμα γραφής που αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Μια σειρά μεγάλων έργων υποδομής που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ θυμόνταν μόνο σε κάθε ΔΕΘ ξεκίνησαν με αιχμή το Μετρό η κατασκευή του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ προωθήθηκαν αναπτυξιακές δομές όπως το Διεθνές Πανεπιστήμιο και η Ζώνη Καινοτομίας.