Μήνυμα νίκης και πρωτιάς έστειλε από τον Λαγκαδά ο Θεόδωρος Καράογλου

Θεσσαλονίκη, 17 Μαΐου 2023

Δελτίο Τύπου
Μήνυμα νίκης και πρωτιάς έστειλε από τον Λαγκαδά ο Θεόδωρος Καράογλου

Μήνυμα νίκης και πρωτιάς έστειλε ο Θεόδωρος Καράογλου από τον Λαγκαδά, όπως έδειξε η μεγάλη σε συμμετοχή και ανταπόκριση πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε το απόγευμα της Τρίτης στο χώρο των Λουτρών. Ο κ. Καράογλου ευχαρίστησε από καρδιάς τους πολίτες για την «καταπληκτική», όπως την χαρακτήρισε, υποδοχή και ανταπόκριση στο κάλεσμά του, καλώντας τους φίλους και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να δώσουν μέχρι την τελευταία στιγμή τον αγώνα για να είναι την Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πάλι Πρωθυπουργός.
«Η εβδομάδα που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον μέλλον της πατρίδας μας. Οι συμπατριώτες μας θα ψηφίσουν όχι μόνο για το κόμμα που θα κυβερνήσει, αλλά και για το πρόσωπο που εμπιστεύονται ως Πρωθυπουργό. Άρα, το διακύβευμα των εκλογών είναι Νέα Δημοκρατία και Κυριάκος Μητσοτάκης ή ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξης Τσίπρας;» αναρωτήθηκε.
Επίσης, τους προέτρεψε να δώσουν με την ψήφο τους τη δυνατότητα στην Ελλάδα να πατήσει... γκάζι και να προχωρήσει αποφασιστικά σε μια εκσυγχρονιστική ατζέντα που θα διορθώσει τις αστοχίες του παρελθόντος. «Οι πολίτες δεν θα ψηφίσουν την Κυριακή μόνο για την οικονομία, τους φόρους και την αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά θα ψηφίσουν για το ποιος μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια και τη σταθερότητα της χώρας», όπως είπε.
Και συνέχισε: «Την επόμενη τετραετία, στην Ελλάδα, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Το εγγυώνται το κυβερνητικό μας πρόγραμμα και η πολιτική που υλοποιούμε, την οποία αποδέχεται και επικροτεί η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας».
Κάνοντας έναν απολογισμό των κυβερνητικών πεπραγμένων ο κ. Καράογλου ανέφερε ότι παρά τις δυσκολίες η κυβέρνηση κράτησε όρθια τη χώρα και την κοινωνία ενωμένοι. «Βάλαμε την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Κομισιόν η ανάπτυξη στην Ελλάδα το 2023 θα φτάσει το 2,4% καταγράφοντας την τέταρτη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην ευρωζώνη. Και η ανάπτυξη ήρθε με μειώσεις φόρων, με αυξήσεις στις συντάξεις και μείωση εισφορών».
Σήμερα, η προεκλογική δραστηριότητα του κ. Καράογλου συνεχίζεται με ομιλία στον Τρίλοφο και την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση στην Περαία (Hotel Royal).