Θ. Καράογλου: «Σηκώνουμε τα μανίκια και συνεχίζουμε αποφασιστικά τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2019»

Θεσσαλονίκη, 26 Ιουνίου 2023

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Σηκώνουμε τα μανίκια και συνεχίζουμε αποφασιστικά τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2019»

Δήλωση του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρου Καράογλου, για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου:

«Ξημέρωσε μια ελπιδοφόρα ημέρα! Με την καθαρή αυτοδυναμία που έδωσε στη Νέα Δημοκρατία η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, η πατρίδα μας απέκτησε καθαρό ορίζοντα για την επόμενη τετραετία. Από σήμερα η Ελλάδα, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προχωρά μόνο σταθερά, μόνο τολμηρά και μόνο μπροστά. Σηκώνουμε μανίκια και συνεχίζουμε με αυξημένη ένταση, επιμονή και αποφασιστικότητα τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν τέσσερα χρόνια.
Οδηγός μας στο δρόμο της ευθύνης παραμένει η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη που θεμελιώσαμε μεταξύ μας. Όπως την πρώτη θητεία πράξαμε όσα είπαμε, έτσι και τώρα θα υλοποιήσουμε αύριο αυτά που σχεδιάζουμε σήμερα. Διότι η Νέα Δημοκρατία τηρεί το λόγο της, μετουσιώνει τις δεσμεύσεις σε πράξεις, συνομιλεί με την πραγματικότητα, αφουγκράζεται τις ανάγκες των πολιτών και έχει το βλέμμα μόνιμα στραμμένο στο μέλλον.
Σε ένα περιβάλλον αυξημένων προκλήσεων και απαιτήσεων οι καλύτερες ημέρες ξεπροβάλλουν για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα. Οι ελλείψεις του χθες γίνονται προτεραιότητες του σήμερα. Έτσι, στοχεύουμε σε υψηλότερους μισθούς, σε καλύτερο Εθνικό Σύστημα Υγείας, σε πιο αποτελεσματικό και φιλικό Κράτος και σε μια πιο ισχυρή οικονομία που δημιουργεί νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας και προσελκύει ακόμα μεγαλύτερες επενδύσεις.
Η εντολή διακυβέρνησης που μας δώσατε το βράδυ της 25ης Ιουνίου δεν είναι "λευκή επιταγή" αλλά εντολή ευθύνης και σκληρής δουλειάς. Αποστολή μας είναι η πατρίδα μας να γίνει ισχυρότερη. Έχοντας αφήσει τα δύσκολα πίσω, ήρθε η ώρα να δούμε την Ελλάδα να προοδεύει όπως της αξίζει και όπως τη θέλουμε. Να είναι τολμηρή και αποφασιστική. Αγέρωχη και δυναμική. Με όραμα και προσανατολισμένη στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Να μας εμπνέει και να μας ενώνει. Αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε, μια Ελλάδα για όλους».