(Άρθρο): "Άνοιξε ο δρόμος για μια καλύτερη Ελλάδα"

Άρθρο Θ. Καράογλου στην εφημερίδα «Δημοκρατία» που δημοσιεύτηκε την Τρίτη 28 Μαΐου 2019

«Άνοιξε ο δρόμος για μια καλύτερη Ελλάδα»

Με την ψήφο μας, το βράδυ της Κυριακής, οι Έλληνες επιβάλλαμε την άμεση προσφυγή στις κάλπες, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για αλλαγή πορείας της χώρας.
Είπαμε ένα βροντερό «όχι» στο χθες που παρίστανε το «νέο» και πετύχαμε μια συντριπτική νίκη του ρεαλισμού, της μετριοπάθειας και του «καθαρού» λόγου απέναντι στους εκφραστές της οπισθοδρόμησης, του εθνικού διχασμού, της αυθάδειας και της αλαζονείας.
Οι πολλοί «μιλήσαμε» και ανοίξαμε το δρόμο για μια καλύτερη Ελλάδα. Αποδοκιμάσαμε απερίφραστα τον Πολακισμό, τους... Πετσίτηδες, την επαίσχυντη και εθνικά επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών και μαζί τους όλους όσους επί τέσσερα και πλέον χρόνια προσβάλλουν απροκάλυπτα την κοινή λογική.
Μπροστά μας, πλέον, έχουμε μια μεγάλη μάχη, αυτή των εθνικών εκλογών! Και από το προσκλητήριο ευθύνης του προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν πρέπει να λείπει κανείς. Ιδίως τώρα που η ώρα της απαλλαγής από τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος πλησιάζει.
Σε ό,τι μας αφορά, ως κοινοβουλευτική ομάδα, φίλοι, μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, έχουμε πλήρη επίγνωση της πατριωτικής ευθύνης που επωμιζόμαστε.
Ευχαριστούμε τους εκατομμύρια πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν και σεβόμαστε απόλυτα τους συμπολίτες μας που έκαναν άλλες επιλογές.
Επειδή, όμως, είμαστε εδώ για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε, δεσμευόμαστε ότι παραμένουμε πιστοί στο μεγάλο στόχο να βάλουμε την Ελλάδα στις ράγες της προκοπής, της ευημερίας, της προόδου.
Δεν υπάρχουν κάποιοι που θα «τελειώσουν» κάποιους άλλους. Δεν υπάρχουν «δικά μας» και «δικά τους» παιδιά. Υπάρχει μόνο η κοινή επιθυμία να εργαστούμε σκληρά προκειμένου να κάνουμε τη ζωή των συμπατριωτών μας καλύτερη.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για θωράκιση της κοινωνικής συνοχής και την προσπάθεια να πείσουμε ακόμη περισσότερους με τη δύναμη των επιχειρημάτων μας.
Με σεμνότητα, ταπεινότητα, αυτοπεποίθηση, αξιοπρέπεια, πίστη στις πραγματικές δυνάμεις του Έλληνα, μα και με «όπλο» μας τη γλώσσα της αλήθειας, θα τα καταφέρουμε.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει!
Οι Έλληνες αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα!