Θ. Καράογλου στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Πυλαίας-Χορτιάτη: «Οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις κομματικές παρατάξεις»

Θεσσαλονίκη, 30 Νοεμβρίου 2021

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Πυλαίας-Χορτιάτη: «Οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις κομματικές παρατάξεις»

Με τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη συναντήθηκε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Καράογλου.
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, με τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο να αφορούν στην υποδειγματική διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών του περασμένου Οκτωβρίου, αλλά και την πορεία της πανδημίας μετά την εμφάνιση της μετάλλαξης «όμικρον».
Ο κ. Καράογλου αφού συνεχάρη τα νεοεκλεγέντα μέλη της ΔΗΜΤΟ επισήμανε πως «οι δημοκρατικές εσωκομματικές διαδικασίες στη Νέα Δημοκρατία πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις κομματικές παρατάξεις».
«Είμαστε υπερήφανοι», τόνισε, «για τη μεγάλη πολιτική μας οικογένεια. Μια οικογένεια που έδωσε δυναμικά το παρών στη διαδικασία της 24ης Οκτωβρίου αποδεικνύοντας με τη μεγάλη συμμετοχή πως η Νέα Δημοκρατία πάντα πρωτοπορεί και πάντα καινοτομεί υπηρετώντας το εθνικό συμφέρον».
Στη συνέχεια ο Βουλευτής προέτρεψε τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης να αναλάβουν δράσεις σε τοπικό επίπεδο για την προώθηση των εμβολιασμών.
«Σας προτρέπω να ξεκινήσετε μια καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την αναγκαιότητα των εμβολιασμών. Είμαστε υποχρεωμένοι να μην αφήσουμε κανέναν πίσω σε αυτήν την... ανηφόρα που ανεβαίνει ο πλανήτης. Το στοίχημα είναι ένα, να επιτύχουμε τα υψηλότερα δυνατά ποσοστά εμβολιασμού ώστε να χτίσουμε το πολυπόθητο τείχος ανοσίας» ανέφερε.
Και συνέχισε: «Στον κοινό αγώνα είναι επιβεβλημένη η συστράτευση όλων. Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας έχουν αποδείξει πολλές φορές πως μπορούν και βγαίνουν μπροστά ανταποκρινόμενα στο προσκλητήριο της συλλογικής και ατομικής ευθύνης», επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Καράογλου.