Θ. Καράογλου: «Ο Αλέξης Τσίπρας εκτός από την αλήθεια είναι μαλωμένος και με την πραγματικότητα»

Θεσσαλονίκη, 19 Σεπτεμβρίου 2022

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Ο Αλέξης Τσίπρας εκτός από την αλήθεια είναι μαλωμένος και με την πραγματικότητα»

Σχολιάζοντας τη διήμερη παρουσία του κ. Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και τα όσα ανέφερε στην ομιλία του από το βήμα της 86ης ΔΕΘ και τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους, ο κ. Θεόδωρος Καράογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η παρουσία του κ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη ήταν μια από τα ίδια καθώς ακολούθησε τη μόνη πολιτική συνταγή που γνωρίζει. Εκείνη των φανατισμών και του στοχευμένου μίσους. Αρκέστηκε σε λόγια, υποσχέσεις, "θα" και νέες αυταπάτες. Παρουσίασε το "Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης 2", δίχως να καταθέσει ούτε μια κοστολογημένη πρόταση. Για πολλοστή φορά μίλησε γενικά και αόριστα, δίχως καμία ρεαλιστική προσέγγιση των αυξημένων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η υφήλιος και των κοσμογονικών αλλαγών που βάζουν τέλος στην εποχή των βεβαιοτήτων.
Τα όσα υποστήριξε από τη Θεσσαλονίκη είναι μια παραφωνία που... χαϊδεύει αυτιά και επενδύει στην τοξικότητα και την πόλωση.
Περίμενα να διαγράψει τον Βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, που ισχυρίστηκε ότι στην Θράκη υπάρχει "Τουρκική μειονότητα". Δεν το έκανε... Περίμενα να έχει την πολιτική ευθιξία να ζητήσει συγγνώμη που ευτέλισε τη χώρα στο εξωτερικό με αφορμή τους πρόσφυγες που δήθεν βρίσκονταν σε ελληνική νησίδα του Έβρου. Δεν το έκανε...
Παραμένει εγκλωβισμένος στη δίνη του ψεύδους και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προσωπική πολιτική του επιβίωση. Τελικά, εκτός από την αλήθεια, είναι μαλωμένος και με την πραγματικότητα».