Ο Θ. Καράογλου υποδέχεται τον Κ. Χατζηδάκη στη Θέρμη και συνομιλούν με τους πολίτες για την κοινωνική πολιτική

Θεσσαλονίκη, 29 Νοεμβρίου 2022

Δελτίο Τύπου
Ο Θ. Καράογλου υποδέχεται τον Κ. Χατζηδάκη στη Θέρμη και συνομιλούν με τους πολίτες για την κοινωνική πολιτική

«Η Ελλάδα αλλάζει: Κοινωνική πολιτική και μεταρρυθμιστικό όραμα» είναι ο τίτλος της μεγάλης ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο κ. Θεόδωρος Καραόγλου στη Θέρμη, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στις 11.00 π.μ., με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη.
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που υλοποιεί ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας «Συνομιλώντας με την κοινωνία» και θα φιλοξενηθεί στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης.
Κατά τη διάρκεια της θα παρουσιαστούν όλες οι κυβερνητικές παρεμβάσεις για την τριπλή αύξηση του κατώτατου μισθού, τη θεσμική θωράκιση των εργασιακών δικαιωμάτων, την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας, τις μειώσεις φόρων και εισφορών, τα προγράμματα για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τις αυξήσεις των συντάξεων και τον εξορθολογισμό του ασφαλιστικού συστήματος.
Επίσης, το λόγο θα πάρουν ο Γενικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα κ. Δημήτρης Μπρούσας και ο Περιφερειακός Διευθυντής ΔΥΠΑ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας κ. Δημήτρης Κανελλίδης. «Η Ελλάδα αλλάζει προς το καλύτερο και μαζί της αλλάζουν τα πάντα όσον αφορά στο χώρο της εργασίας και της κοινωνικής πολιτικής. Έχουμε μεταρρυθμιστικό όραμα και το υλοποιούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Όταν οι άλλοι μιλούν με εύκολα λόγια, εμείς απαντούμε με έργα για τους πολίτες» σημειώνει ο κ. Καράογλου.