Θ. Καράογλου: «Στις 22 Μαΐου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης οδηγεί την Ελλάδα σταθερά, τολμηρά, μπροστά»

Θεσσαλονίκη, 07 Απριλίου 2023

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Στις 22 Μαΐου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης οδηγεί την Ελλάδα σταθερά, τολμηρά, μπροστά»

Μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να στείλει και πάλι το ηχηρό μήνυμα της νίκης στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, αποτελώντας προπύργιο του αγώνα για την ανασυγκρότηση του Κράτους, τους καλύτερους μισθούς για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, για μια Ελλάδα ισχυρή, με αξιοπρέπεια και κύρος.
Στα τέσσερα χρόνια που προηγήθηκαν αντιμετωπίσαμε επιτυχημένα κάθε εξωγενή κατάσταση και παραμείναμε συνεπείς στις κεντρικές μας δεσμεύσεις. Μειώσαμε 50 φόρους και εισφορές, όπως επίσης τον ΕΝΦΙΑ κατά 35%.Από ουραγοί στην ανάπτυξη γίναμε πρωταγωνιστές στην ευρωζώνη με διπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, που μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε 300.000 νέες θέσεις εργασίας, να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό κατά 130 ευρώ, από τα 650 ευρώ στα 780 ευρώ, να στηρίξουμε τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και να αυξήσουμε τις συντάξεις για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Ακόμη θωρακίσαμε τις Ένοπλες Δυνάμεις, μειώσαμε τη γραφειοκρατία χάρη στο Gov.gr και βάλαμε τέλος στη ντροπή των εκκρεμών συντάξεων οι οποίες πλέον εκδίδονται σε δυο μήνες.
Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα η χώρα να οδεύει στις κάλπες στην καλύτερη κατάσταση της τελευταίας δεκαπενταετίας, με τους συμπατριώτες μας να καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον.
Το διακύβευμα των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου είναι ένα: Σταθερότητα ή αστάθεια; Είμαι σίγουρος ότι το εκλογικό σώμα θα δώσει στη Νέα Δημοκρατία ισχυρή εντολή να συνεχίσει το πολυεπίπεδο έργο της για την ασφάλεια της κοινωνίας και την ευημερία του λαού μας.
Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί σωστά και υπεύθυνα! Γι'αυτό χρειάζονται προσεκτικές επιλογές.
Όλες και όλοι οι υποψήφιοι στις δυο εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης θα δώσουμε τον αγώνα γειτονιά-γειτονιά, πόρτα-πόρτα, επικοινωνώντας το κυβερνητικό έργο, αναδεικνύοντας όσα πολλά και σημαντικά έχουμε υλοποιήσει και προτάσσοντας τη στρατηγική μας στόχευση για την επόμενη τετραετία.
Άλλωστε, η Νέα Δημοκρατία πορεύεται με πρόγραμμα τετραετίας, σχέδιο οκταετίας και όραμα δεκαετίας. Στις 22 Μαΐου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης οδηγεί την Ελλάδα σταθερά, τολμηρά, μπροστά».