Θ. Καράογλου: «Ψήφος στη ΝΔ ισοδυναμεί με ψήφο στη σταθερότητα και την ευημερία»

Θεσσαλονίκη, 22 Απριλίου 2023

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Ψήφος στη ΝΔ ισοδυναμεί με ψήφο στη σταθερότητα και την ευημερία»

Με αφορμή τη σημερινή συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ποτέ, καμία Κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, δεν κλήθηκε στη διάρκεια της θητείας της να διαχειριστεί παρόμοιες εξωγενείς κρίσεις και να επιτύχει τόσα πολλά και σημαντικά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Σε σχεδόν τέσσερα χρόνια επαναφέραμε τη σταθερότητα που τόσο μας έλλειψε για περισσότερα από δέκα χρόνια και με σκληρή δουλειά γίναμε παράδειγμα προς μίμηση στην Ευρώπη.
Η προκήρυξη των εθνικών εκλογών στέλνει παντού το μήνυμα της νέας νίκης και της καινούργιας ελπίδας, καθώς ψήφος στη Νέα Δημοκρατία ισοδυναμεί με ψήφο στη σταθερότητα και την ευημερία.
Είμαστε η Κυβέρνηση που έκανε πράξη κάθε προεκλογική δέσμευση. Η οικονομία μας έγινε ισχυρή και ανθεκτική στις διεθνείς πιέσεις, το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών βελτιώνεται αισθητά μέσα από καίριες παρεμβάσεις σε μισθούς και συντάξεις, η φορολογία και η ανεργία μειώθηκαν αισθητά, δημιουργήσαμε νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας, προσελκύσαμε σημαντικό αριθμό καινοτόμων επενδύσεων και ασφαλίσαμε τα σύνορά μας.
Όσον αφορά στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε πραγματικά στο επίκεντρο του κυβερνητικού ενδιαφέροντος με δεκάδες μεγάλα και μικρότερα έργα να αλλάζουν την εικόνα, τη δυναμική και την προοπτική της, βελτιώνοντας αδιαμφισβήτητα την καθημερινότητα των Θεσσαλονικέων.
Λαμβάνοντας υπόψη χειροπιαστές αποδείξεις καλούμε τους συμπατριώτες μας να κρίνουν, να συγκρίνουν, να αξιολογήσουν και να επιλέξουν με την ψήφο τους την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό που μπορούν να οδηγήσουν με ασφάλεια την Ελλάδα σε ένα καλύτερο μέλλον.
Να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο κόμμα που έχει αποδείξει ότι διαθέτει την ικανότητα, τις γνώσεις και την εμπειρία να αξιοποιήσει και να αναδείξει όλα τα γεωγραφικά και οικονομικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας έναντι των ανταγωνιστών της.
Ο αγώνας για την Ελλάδα του 2030 ξεκίνησε! Και εμείς συνεχίζουμε μαζί στο δρόμο της ευθύνης και του καθήκοντος για την Ελλάδα που μας αξίζει, για τη Θεσσαλονίκη που αλλάζει, δυναμώνει και εξελίσσεται».