Θ. Καράογλου: «Ισχυρή ΝΔ για να ακυρωθεί η "παγίδα" της ακυβερνησίας»

Θεσσαλονίκη, 09 Μαΐου 2023

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Ισχυρή ΝΔ για να ακυρωθεί η "παγίδα" της ακυβερνησίας»

«Ξεκάθαρο εκλογικό αποτέλεσμα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου ώστε να ακυρωθούν οι "παγίδες" της ακυβερνησίας και των περιπετειών που κρύβει η απλή αναλογική» ζήτησε ο Θεόδωρος Καράογλου μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας στα Λαγυνά και τον Χορτιάτη.
«Οι πολίτες κρίνουν και συγκρίνουν» τόνισε στην αρχή των τοποθετήσεων του, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα θα δώσει «ισχυρή ψήφο στη Νέα Δημοκρατία και στη συνέχιση της σταθερότητας, διότι αναγνωρίζουν ότι αποτελεί εγγύηση για την πρόοδο της χώρας».
«Μόνο η κυβέρνηση της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να πάει την Ελλάδα πιο μπροστά, πιο γρήγορα, πιο ψηλά» σημείωσε σε άλλο σημείο, συμπληρώνοντας ότι στις επικείμενες εκλογές αναμετρώνται δυο διαφορετικές πολιτικές. «Η δική μας φέρνει επενδύσεις, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, αυξάνει το εισόδημα, μειώνει τη φορολογία, στηρίζει όσους έχουν πραγματική ανάγκη. Οι εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ είναι προϊόν χρεοκοπημένων ιδεοληψιών που διώχνουν επενδυτές, εκφράζουν ένα μίζερο χθες και συνεπάγονται προβληματισμό, αστάθεια και ανεργία» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ο κ. Καράογλου σημείωσε, επίσης, ότι η περίοδος 2023-2027 θα είναι μια «δημιουργική τετραετία» η οποία θα θέσει τις βάσεις για την Ελλάδα του 2030. «Η Ελλάδα του 2023 δεν μπορεί να πολιτεύεται με όρους της δεκαετίας του ΄80 ή ακόμα και του '50. Πλέον οι φόροι είναι χαμηλότεροι, οι εισφορές είναι χαμηλότερες, η ανεργία έχει μειωθεί κατά 6 μονάδες και οι συντάξεις αυξήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Επιπρόσθετα η ανάπτυξη, με βάση τις αναθεωρημένες εκτιμήσεις, θα ανέλθει στο 2,3%, ο δείκτης λιανικών πωλήσεων αυξάνεται κάθε μήνα, ο βιομηχανικός δείκτης ανεβαίνει και προσελκύουμε επενδύσεις με διαρκώς αυξανόμενους ρυθμούς».
Και συνέχισε: «Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένδεια επιχειρημάτων και το πρόγραμμα του είναι συρραφή ανεφάρμοστων υποσχέσεων που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια δεύτερη φορά στη συμφορά, ο πολιτικός μας λόγος προτείνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και μιλάει για το μέλλον».
Σήμερα η προεκλογική δραστηριότητα του κ. Καράογλου συνεχίζεται στο Βασιλούδι.