Δυναμισμός και παλμός στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Θ. Καράογλου στην Περαία

Θεσσαλονίκη, 18 Μαΐου 2023

Δελτίο Τύπου
Δυναμισμός και παλμός στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Θ. Καράογλου στην Περαία

Ο δυναμισμός και ο παλμός κυριάρχησαν στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Θεόδωρου Καράογλου στον δήμο Θερμαϊκού, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Περαιά. Από την κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Royal» ο κ. Καράογλου ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους «αποτελεί εθνική αναγκαιότητα» η Νέα Δημοκρατία να είναι η μεγάλη νικήτρια των εκλογών της 21ης Μαΐου.
Όπως σημείωσε: «Ήρθε η στιγμή να κεφαλαιοποιήσουμε τις προοπτικές της χώρας μας, ώστε η Ελλάδα να είναι ισχυρή, ασφαλής και ανθρώπινη. Αυτό είναι το διακύβευμα των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου. Με οδηγό τη συνέπεια λόγων και πράξεων που μας διακρίνει και έχοντας ως αρχή ότι υλοποιήσαμε τις βασικές μας δεσμεύσεις, οφείλουμε να πατήσουμε πάνω στα γερά θεμέλια που έχουμε βάλει και να εστιάσουμε στις κρίσιμες μεγάλες αλλαγές τις οποίες έχει ανάγκη το Κράτος μας».
Σύμφωνα με τον ίδιο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι οι εγγυητές της σταθερότητας στη χώρα. Γι' αυτό, όπως τόνισε σε άλλο σημείο, προχωρούμε μπροστά με θετικό λόγο και το βλέμμα στο μέλλον. «Ψήφος στη ΝΔ στις 21 Μαΐου είναι ψήφος στη σιγουριά. Γιατί η χώρα απαιτεί σταθερότητα στις κατακτήσεις της τελευταίας τετραετίας, απαιτεί συνέχεια στην πρόοδο της και απαιτεί συνέπεια στην πορεία που έχει χαράξει προς τα εμπρός. Γιατί η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση του υπεύθυνου εκσυγχρονισμού του κράτους, των θεσμών και της οικονομίας» σημείωσε μεταξύ άλλων.
Και πρόσθεσε: «Στόχος μας παραμένει η ισχυρή Ελλάδα. Η Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της αξιοσύνης, της καινοτομίας. Η Ελλάδα που κοιτάζει κατάματα το μέλλον με καθαρό βλέμμα. Στις 21 Μαΐου βάζουμε stop σε όσους επιχειρούν να ακυρώσουν το σήμερα και να υποθηκεύσουν το αύριο της πατρίδας μας. Δεν έχουμε κανένα περιθώριο για πειράματα ακυβερνησίας. Γι' αυτό το δίλημμα της κάλπης είναι καθαρό: Πάμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω; Θέλουμε καλύτερες αμοιβές ή φόρους και περικοπές; Θέλουμε ασφαλή σύνορα ή ανοιχτά σε κάθε απειλή; Θέλουμε Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ή ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα; Στις 21 Μαΐου αξιολογούμε, αποφασίζουμε και ψηφίζουμε» κατέληξε.
Σήμερα, μετά το τέλος της ομιλίας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Καράογλου διοργανώνει πάρτι νεολαίας στον Omilo στη Νέα Παραλία.