Θ. Καράογλου: «Στον Λαγκαδά και τη Σίνδο δεν ευδοκιμούν τα... λεφτόδεντρα κ. Τσίπρα»

Θεσσαλονίκη, 06 Ιουνίου 2023

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Στον Λαγκαδά και τη Σίνδο δεν ευδοκιμούν τα... λεφτόδεντρα κ. Τσίπρα»

Σχολιάζοντας τις σημερινές επισκέψεις του κ. Αλέξη Τσίπρα στον Λαγκαδά και τη Σίνδο ο κ. Θεόδωρος Καράογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καλωσορίζουμε τον Αλέξη Τσίπρα στον Λαγκαδά και τη Σίνδο, την ύπαρξη των οποίων έμαθε μόλις πληροφορήθηκε τις απώλειες που κατέγραψε στις δυο περιοχές στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Οι πολίτες της Β' Θεσσαλονίκης δεν ξεχνούν ότι στα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο τόπος τους βρέθηκε στην άγονη γραμμή του κυβερνητικού ενδιαφέροντος. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο Πρωθυπουργός της αφαίμαξης της μεσαίας τάξης και εκείνος που "στραγγάλισε" με τη φορομπηχτική πολιτική του τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, οδηγώντας τους στον επαγγελματικό αφανισμό.
Θα ήταν φρόνιμο οι συνεργάτες του να ενημερώσουν τον φορολάγνο πραγματευτή της μιζέριας ότι στον Λαγκαδά και τη Σίνδο δεν ευδοκιμούν τα... λεφτόδεντρα. Κατοικούν συμπολίτες μας οι οποίοι γνωρίζουν πως η ανάπτυξη δεν επιτυγχάνεται με υψωμένη την αριστερή γροθιά, ούτε με γαρύφαλλα στα χέρια και κούφιες υποσχέσεις, αλλά με πραγματική στήριξη της κοινωνίας και ουσιαστικές προοδευτικές πολιτικές που απαντούν στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής.
Το βράδυ της 25ης Ιουνίου η Ελλάδα θα έχει σταθερή κυβέρνηση με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Γιατί έχουμε συγκεκριμένο και ρεαλιστικό σχέδιο για την επόμενη τετραετία, καθώς επίσης τη βούληση και την ικανότητα να πάμε την Ελλάδα σταθερά, τολμηρά, μπροστά και να τη δούμε να προχωρά με ασφάλεια στο δρόμο της προόδου, των μεταρρυθμίσεων, των υψηλότερων μισθών, των περισσότερων και καλύτερων θέσεων εργασίας και των ίσων ευκαιριών για όλους.
Σε αυτήν την προσπάθεια η συμβολή του Λαγκαδά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Λαγκαδά, όπως επίσης της Σίνδου και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Δέλτα, θα είναι καθοριστική. Οι κάτοικοι τους, για ακόμη μια φορά, θα είναι πρωτεργάτες σε μια μεγάλη εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Ελλάδα και η Β΄ Θεσσαλονίκης δεν γυρίζουν πίσω. Γι' αυτό, στις 25 Ιουνίου, θα δώσουν ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης και αυτοδυναμίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη».