Θ. Καράογλου: «Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θωρακίζουν και δυναμώνουν την Ελλάδα»

Θεσσαλονίκη, 30 Ιανουαρίου 2024

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θωρακίζουν και δυναμώνουν την Ελλάδα»

«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θωρακίζουν και δυναμώνουν την Ελλάδα» τόνισε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, μιλώντας στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του πολιτικού του γραφείου, για φίλους και στελέχη που κατοικούν στους Δήμους Πυλαίας-Χορτιάτη, Θέρμης και Θερμαϊκού.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι η προμήθεια των F-35, μαζί με την ταυτόχρονη παραχώρηση ενός πολύ σημαντικού πακέτου δωρεάν στρατιωτικού υλικού από το αμερικανικό απόθεμα, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του ηγετικού ρόλου που διαδραματίζει η Ελλάδα στη Ν.Α. Ευρώπη.
«Η μεγάλη επιτυχία που κατέγραψε η πατρίδα μας, με την προμήθεια των F-35, τις τέσσερις φρεγάτες LCS, τα δυο μεταγωγικά C-130, τα 60 θωρακισμένα οχήματα μάχης και τα περιπολικά πλοία, είναι ηχηρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα και την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής βλέπουν στην πατρίδα μας έναν πυλώνα σταθερότητας, ειρήνης και ασφάλειας, καθώς και έναν αξιόπιστο εταίρο και σύμμαχο, διότι αναγνωρίζουν ότι στεκόμαστε με σοβαρότητα και γεωπολιτική ωριμότητα στον παγκόσμιο χάρτη» πρόσθεσε.
Κάνοντας μια ανασκόπηση των κυβερνητικών πεπραγμένων από τον Ιούλιο του 2019 έως σήμερα, ο κ. Καράογλου εστίασε στα ζητήματα της οικονομίας, σημειώνοντας ότι η ανάπτυξη που επιτυγχάνεται τα τελευταία 4,5 χρόνια αντανακλάται στην αύξηση του εισοδήματος των συμπολιτών μας.
«Οι αυξήσεις μισθών που ισχύουν από 1ης Ιανουαρίου 2024 είναι το μέρισμα της ανάπτυξης που υποσχεθήκαμε και δικαιούνται κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα» τόνισε, εξηγώντας πως η Κυβέρνηση μεριμνά ώστε οι θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης που καταγράφονται να διακρίνονται από σταθερά και βιώσιμα χαρακτηριστικά.
«Η Ελλάδα του 2024 συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκπέμπουμε αξιοπιστία, συνέπεια, συνέχεια, σταθερότητα. Το ελληνικό success story του σήμερα, μας οδηγεί σε ακόμα καλύτερες ημέρες αύριο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου.