(Άρθρο): "Ψήφος σιγουριάς για την Ελλάδα"

Άρθρο του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρου Καράογλου, στην ιστοσελίδα «Myportal.gr», που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 09 Ιουνίου 2023.

«Ψήφος σιγουριάς για την Ελλάδα»

Με την επιλογή του στην κάλπη της 21ης Μαΐου ο ελληνικός λαός έδειξε ποιόν δρόμο θέλει να ακολουθήσει και ποιο κόμμα έχει την έγκρισή του να κρατάει το τιμόνι της χώρας. Το μήνυμα που έστειλαν οι συμπατριώτες μας με την ψήφο τους ήταν ηχηρό και ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση. Όμως οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι μια νέα εκλογική αναμέτρηση η οποία ξεκινά από την αρχή. Και σε αυτήν, τίποτα δεν είναι δεδομένο...
Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλους τους Έλληνες να συστρατευθούν στον κοινό αγώνα ώστε να αλλάξει επίπεδο η πατρίδα μας. Τους ζητούμε να σκεφθούν, να κρίνουν και να συγκρίνουν ποιοι μπορούν να οδηγήσουν την Ελλάδα μπροστά. Ποιοι έχουν σχέδιο για τα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα. Ποιοι έχουν λύσεις στα προβλήματα του τόπου. Ποιοι μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των συνόρων, αλλά και τη δημιουργία ισχυρών διεθνών συμμαχιών. Ποιοι μπορούν να βάλουν τέλος σε στρεβλώσεις δεκαετιών και στη διαιώνιση παθογενειών. Με λίγα λόγια, στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για το αύριο της Ελλάδας.
Ασφαλώς, όπως συμβαίνει στη ζωή, έτσι και στην πολιτική, δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Ο αγώνας πρέπει να συνεχής, αδιάκοπος και φυσικά να οδηγεί στη σταθερότητα, την ασφάλεια, την προκοπή και την προοπτική. Η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο κόμμα που αποδεδειγμένα υλοποιεί στοχευμένες πολιτικές οι οποίες υπηρετούν το παραπάνω τετράπτυχο. Είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει κοστολογημένο κυβερνητικό πρόγραμμα με ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις για την επόμενη ημέρα, οι οποίες εγγυώνται δυναμική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας δίχως νέους φόρους. Όταν η αντιπολίτευση σχεδιάζει αναδιανομή φτώχειας και μιζέριας, εμείς καταθέτουμε ένα καθαρό και επωφελές σχέδιο για μια καλύτερη Ελλάδα και εξηγούμε τα βήματα που θα ακολουθήσουμε για να το πετύχουμε και να φτάσουμε συγκεκριμένα, μεθοδικά και κοστολογημένα στον προορισμό μας. Άλλωστε, είμαστε η μεγάλη λαϊκή, φιλελεύθερη παράταξη των δικαιωμένων πολιτικών επιλογών και πρόεδρός μας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ένας μεταρρυθμιστής πολιτικός, ο οποίος έχει αποδείξει ότι συνομιλεί με την εποχή του.
Στο δρόμο προς τις κάλπες πορευόμαστε με απόλυτη μετριοπάθεια και σεβασμό στην πρόσφατη λαϊκή ετυμηγορία, έχοντας ως μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του τόπου μας. Η αυτοδυναμία που ζητούμε δεν είναι μια κομματική σκοπιμότητα, αλλά αδήριτη ανάγκη για τη χώρα, διότι οι μεγάλες αλλαγές απαιτούν ισχυρές πλειοψηφίες. Γι' αυτό ζητούμε ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό. Όχι με αίσθημα αυταρέσκειας, αλλά με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, οι οποίοι στις 21 Μαΐου επιβράβευσαν την εργατικότητα που μας διέκρινε, τη συνέπεια που επιδείξαμε και φυσικά τα αποτελέσματα της παραγόμενης πολιτικής μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης.
Εάν θέλουμε, λοιπόν, να συνεχίσουμε στο δρόμο της προκοπής, με ανάπτυξη που παράγει πλεονάσματα ευημερίας τα οποία επιστρέφουμε στην κοινωνία, τότε η μόνη επιλογή στις προσεχείς εκλογές είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ψήφος εμπιστοσύνης στη ΝΔ είναι ψήφος σιγουριάς για την Ελλάδα!