(Άρθρο): "50 χρόνια από την ίδρυσή της η ΝΔ προχωρά σταθερά, τολμηρά, μπροστά"

Άρθρο του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρου Καράογλου, στην ιστοσελίδα "TheOpinion.gr", που δημοσιεύτηκε στις 05 Απριλίου 2024

"50 χρόνια από την ίδρυσή της, η ΝΔ προχωρά σταθερά, τολμηρά, μπροστά"

Πενήντα χρόνια από την ίδρυσή της, η Νέα Δημοκρατία προχωρά σταθερά, τολμηρά, μπροστά, ως δύναμη του μέλλοντος και όχι παρακολούθησης του παρελθόντος, υπηρετώντας τα συμφέροντα του Έθνους "πέρα από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς", διατηρώντας την εθνική μας ιδιαιτερότητα μέσα από την ενσωμάτωση στο ευρωπαϊκό μοντέλο.
Εξ ου και η ανθεκτικότητα που επιδεικνύει στο πέρασμα των χρόνων, παραμένοντας ακμαία και κυβερνώσα, με σύγχρονο αφήγημα και όραμα, ως αποτέλεσμα του εκσυγχρονισμού, της ανανέωσης και της ξεκάθαρης ιδεολογικής ταυτότητας της.
Προσωπικά είμαι υπερήφανος που η Νέα Δημοκρατία είναι το πολιτικό σπίτι μου! Όπως και όλων των συμμαχητών που γαλουχηθήκαμε με τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει το καταστατικό μας. Είναι η παράταξη που πιστεύω και για την οποία αγωνίζομαι! Το κόμμα των εθνικά δικαιωμένων επιλογών, αφού παραμένει αταλάντευτα στη σωστή πλευρά της ιστορίας, με τον πυρσό των ιδεών μας να φωτίζει σταθερά το μέλλον.