ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 Κύριο

 

 
 Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε το περιεχόμενο πατήστε εδώ

karaoglou

Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική

Ηλεκτρονική Έκδοση_

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 35

Φίλες και φίλοι,


απευθύνομαι σε όλους εσάς με συγκίνηση αλλά και με το βάρος της ευθύνης του πρώτου (για πέμπτη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση) σε σταυρούς Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Θεσσαλονίκης.

Σας ευχαριστώ τόσο για την τιμή και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, όσο και γιατί είστε οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των κοινών μας ιδανικών και αγώνων, κρατώντας αναμμένη στη ψυχή σας τη φλόγα της ελπίδας.

Καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου σας μίλησα από την καρδιά μου, όπως κάνω πάντα, διότι πιστεύω ότι η πολιτική δεν είναι ευχολόγια αλλά σύγκρουση με τα προβλήματα.

Δεν σας έκρυψα την αλήθεια. Σας ζήτησα να κρατήσετε την ουσία της πολιτικής στο προσκήνιο και σας παρουσίασα «καθαρά» την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας, χωρίς υπερβολές και ωραιοποιήσεις.

Έτσι, σήμερα μπορώ να σας κοιτάζω όλες και όλους στα μάτια και να σας δηλώνω πως είμαι εδώ έτοιμος να τηρήσω τη μοναδική δέσμευση που ανέλαβα προεκλογικά, ότι δηλαδή θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και να ακούγεται δυνατά η φωνή της Β΄ περιφέρειας Θεσσαλονίκης στη νέα Βουλή, και να τιμήσω τον καθένα και την καθεμιά από εσάς που πιστεύετε, μοχθείτε και δουλεύετε για το καλό της παράταξης και το συμφέρον της πατρίδας.  

Όσον αφορά στη μεγάλη πολιτική μας οικογένεια, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου η Νέα Δημοκρατία προσήλθε με μοναδικό της όπλο τη γλώσσα της αλήθειας.

Κατέθεσε το πρόγραμμά της, οι πολίτες έκαναν την επιλογή τους και η ετυμηγορία τους είναι απόλυτα σεβαστή. Εξάλλου η οξύτητα και η πόλωση θεωρώ ότι αποτελούν παιδικές ασθένειες του πολιτικού μας βίου.

Για αυτό και εύχομαι, για το καλό της πατρίδας, η νέα Κυβέρνηση να ανταποκριθεί στην ευθύνη της διακυβέρνησης, σε μια περίοδο γεμάτη εξωτερικές αντιξοότητες.

Θυμίζω μονάχα τη φράση που είπε ο αείμνηστος Εθνάρχης, Κωνσταντίνος Καραμανλής, όταν κατέβηκε από το αεροπλάνο στις 24 Ιουλίου του 1974 για να αναλάβει το βαρύ εθνικό φορτίο της παλινόρθωσης της Δημοκρατίας στην πατρίδα μας: «Ζητώ σωφροσύνη, πατριωτισμό και αρραγή εθνική ενότητα».


Σε ό,τι αφορά στη Νέα Δημοκρατία, χρέος μας είναι να δούμε κατάματα τα αίτια της ήττας και μέσα από έναν ειλικρινή, ουσιαστικό και ανοικτό πολιτικό διάλογο να ακούσουμε τον παλμό της καρδιάς της κοινωνίας, να σκύψουμε πάνω στα προβλήματα και τις αγωνίες της και να ξανασυναντηθούμε μαζί της.

Φυσικά για να γίνει αυτό δεν χρειάζεται να αλλάξουμε μόνο… περιτύλιγμα, μα να ξαναθέσουμε ως πρώτη προτεραιότητα τον τόπο και τους πολίτες.

Άλλωστε η Νέα Δημοκρατία δεν είναι μόνο πρόσωπα, είναι η βάση της, είναι ο λαός της, είστε όλοι εσείς!

Η δύναμη της παράταξή μας είναι βαθιά ριζωμένη στη Δημοκρατία.

Είναι η ειλικρίνεια, η ακεραιότητα, η αξιοπρέπεια, η θετική ματιά, η διαχρονική προσφορά στην πατρίδα.

Για αυτό καθήκον και υποχρέωσή μας είναι να είμαστε πρωτίστως χρήσιμοι εθνικά, προωθώντας με συνέπεια το συλλογικό και κοινωνικό συμφέρον και υπηρετώντας έμπρακτα την εθνική ενότητα.

Γιατί όπως τόνιζε κατ’ επανάληψη και ο ιδρυτής της μεγάλης μας πολιτικής οικογένειας: «Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που ταυτίζει το Έθνος με το λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους».

Σας ευχαριστώ από καρδιάς, μαζί συνεχίζουμε!

Θεόδωρος Καράογλου

 

Η πλήρης κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική παρουσία και δράση μου υπάρχει πάντα στο www.karaoglou.gr

 

Αποτ. Εκλογών 2015

Β Εκλ. Περ. Θεσ/νίκης

thessaloniki-thumb-medium


Προεκλογική δραστηριότητα

banner3teliko
 



 


 

 


eyxi

Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329