Πολιτική δράση Δεκεμβρίου 2017

Πολιτική δράση Δεκεμβρίου 2017 Κύριο

 

 

 

 

Δεκέμβριος 2017 - Αριθμός έκδοσης 69

 

 

 

Χαρούμενο και ευλογημένο 2018

ΕΥΧΕΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥΦίλες και φίλοι,
κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι συνυφασμένη με απολογισμούς, σκέψεις, αλλά και προοπτικές ελπίδας για το άμεσο μέλλον.
Δεδομένου ότι σε λίγα 24ωρα αφήνουμε πίσω μας έναν δύσκολο και ιδιαίτερο χρόνο στη διάρκεια του οποίου έκλεισε ο κύκλος των χαμένων ψευδαισθήσεων, προσδοκώ οι ημέρες που πέρασαν να μας κάνουν σοφότερο ως λαό. Ιδίως τώρα που η κρίση αλλοίωσε νοοτροπίες, αντιλήψεις, ακόμη και συνήθειες δεκαετιών.

Σε αντίθεση με το έτος που φεύγει, το 2018 εύχομαι από καρδιάς να σας δώσει μονάχα χαρές. Να έχετε όλες και όλοι υγεία, μακροβιότητα, σταθερότητα, επιμονή στους στόχους και δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπούν πραγματικά.

Να δημιουργήσετε μαζί τους όμορφες στιγμές, από εκείνες που γίνονται ξεχωριστές αναμνήσεις και χαράσσονται για πάντα στο θυμικό. Να χαμογελάσετε δυνατά, να ξεκουραστείτε, να ξεχάσετε όσο γίνεται τις σκοτούρες, τα άγχη, τους προβληματισμούς. Γιατί υπάρχει και αυτή η πλευρά της ζωής! Και μας αξίζει...

Σε ό,τι αφορά στην πατρίδα μας, μια ευχή έχω να κάνω.

Το 2018 η Ελλάδα να γυρίσει οριστικά σελίδα. Να ξαναγίνει μια χώρα με περηφάνια, αξιοπρέπεια, καλώς εννοούμενο εθνικό εγωισμό, με δουλειές για όλους. Να ξαναβρούμε τον χαμένο μας εαυτό και να βιώσουμε καλύτερες ημέρες, αυτές που όλοι μας προσδοκούμε. Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα!

Θέληση χρειάζεται και αποθέματα αποφασιστικότητας.

Πρωτίστως όμως να αντιστρέψουμε το κλίμα μεμψιμοιρίας που είναι διάχυτο σε όλη τη χώρα. Με συλλογική προσπάθεια που θα βασίζεται στην αλήθεια και την ειλικρίνεια θα καταφέρουμε η νέα χρονιά να είναι λιγότερο γκρίζα και περισσότερο φωτεινή. Να μας κρατήσει πιο μακριά από την «τρικυμία» της χρεοκοπίας, πιο μακριά από το κατώφλι της ανεργίας και να μας φέρει πιο κοντά σε καλύτερες ημέρες.

Στο χέρι μας είναι! Αρκεί να το πιστέψουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι. Με καλύτερες επιλογές, χωρίς γενικευμένα αναθέματα, αλλά και με συνείδηση ότι λάθη του παρελθόντος και αυταπάτες δεν πρέπει και δεν μπορούν να μας κρατούν όμηρο του χθες. Η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και θα προχωρήσει! Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα και θα το αποδείξουμε!
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά να έχουμε! 

omilia olomeleiaΟμιλία στην Ολομέλεια της Βουλής για τον προϋπολογισμό του 2018
karaoglouadonisΒίντεο της εκδήλωσης "Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα", με κεντρικό ομιλητή τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη

 

 

 
Σχέση εμπιστοσύνης

Στα μέσα του μήνα, η ιστοσελίδα www.diontv.gr δημοσίευσε δημοσκόπηση της εταιρείας "Κάπα Research" στο σύνολο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Σε αυτήν αποτυπώνεται η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, αποδεικνύοντας ότι η σχέση ειλικρίνειας που έχουμε αναπτύξει βασίζεται σε πολύ γερά θεμέλια.    

DHMOSKOPHSH

Παράλληλα όμως "γεννά" ακόμη μεγαλύτερες υποχρεώσεις από τη δική μου πλευρά προς όλες και όλους εσάς. Ο αγώνας πρέπει να είναι διαρκής και αδιάκοπος διότι οφείλω να τιμώ με τις πράξεις μου τη φιλία και την εμπιστοσύνη σας.  
Μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο!

 
Κοινοβουλετική δράση - Πολιτικές δράσεις
Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για το σύνολο της κοινοβουλευτικής και πολιτικής μου δράσης. Να διαβάσετε τα δελτία Τύπου του μήνα, να παρακολουθήσετε βίντεο με τις παρεμβάσεις μου στις επιτροπές της Βουλής που συμμετέχω, τις ομιλίες μου στην Ολομέλεια, τις ερωτήσεις που καταθέτω στους αρμόδιους Υπουργούς, αλλά και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το πολιτικό μου γραφείο.
DT1Στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διαμορφώνονται συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα
15439876 678722465629604 3777926817385608642 nΠροεκλογικός ο προϋπολογισμός του 2018. "Θερίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛέητα έναν ολόκληρο λαό
ndΑρνητής της γενοκτονίας των Ποντίων ο Ειδικός Γραμματέας Ιθαγένειας
ND EKDHLOSHΗ Ελλάδα βιώνει ένα αριστερό δράμα-Δύναμη ευθύνης και ελπίδας η ΝΔ
epitropi 1Τοποθέτηση στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων για τον Προϋπολογισμό του 2018
epitropi2Τοποθέτηση στην Επιτροπή Απολογισμού και Γενικού Ισολογισμού του κράτους
aeropyrosvesiΔιώχνουν την αεροπυρόσβεση από τη Θεσσαλονίκη
epitropi 3Τοποθέτηση στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων για το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2018
 
Δραστηριότητες
Παρουσία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
Σε αυτήν την ενότητα μπορείτε να δείτε τις κυριότερες από τις εμφανίσεις μου σε τηλεοπτικές εκπομπές, να ακούσετε ορισμένα ηχητικά από τις ραδιοφωνικές σου συνεντεύξεις και να διαβάσετε κάποια από τα άρθρα μου στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο
neoiorizontes"Από τη δημοκρατία των πλειοψηφιών στη δικτατορία των μειοψηφιών"-άρθρο στους "Νέους Ορίζοντες Πέλλας"
politik"Η φλόγα παραμένει άσβεστη στον πυρσό"-άρθρο στο politik.gr
typos thes"Το παραμύθι της Αριστεράς έχει δράκους και όχι ήρωα"-άρθρο στην εφ. Τύπος Θεσσαλονίκης
focusfm Συνέντευξη στον Focus Fm και στη Μελίνα Καραπαναγιωτίδου
kanali ena peirai Συνέντευξη στο Κανάλι Ένα του Πειραιά
bluesky Συνέντευξη στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" στο Blue Sky
focuspres Συμμετοχή στην εκπομπή "Focus Press" στο Atlas tv
vergina tv Συνέντευξη στη Βεργίνα Τηλεόραση και την εκπομπή "Μέσα σε όλα"

 

Για να καταργήσετε το όνομα σας από την λίστα στείλτε λευκό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr

Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος,
Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547

Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1,
Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709322, Fax: 210 3709320