(Ράδιο Θεσσαλονίκη): "Στοίχημα η εμπιστοσύνη του λαού"

(Ράδιο Θεσσαλονίκη): "Στοίχημα η εμπιστοσύνη του λαού" Κύριο

Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Ράδιο Θεσσαλονίκη την Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Θ. Καράογλου στο ΡΘ: Στοίχημα η εμπιστοσύνη του λαού. Δεν μας αρκεί η καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ

«Οι πολίτες μας έδωσαν ξεκάθαρη νίκη ούτε εμείς περιμέναμε αυτό το ποσοστό. Εκτιμούσαμε τη διαφορά γύρω στο 7%» δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο βουλευτής της ΝΔ Θ. Καράογλου. «Αυτό που θα κάνουμε τώρα είναι να επικοινωνήσουμε τους Έλληνες πολίτες το θετικό μήνυμα της ΝΔ. Δεν μας αρκεί η καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ» είπε.

Κρατάμε χαμηλούς τόνους τόνισε ο κ. Καράογλου. «Να λέμε λίγα για να μπορούμε να είμαστε αξιόπιστοι. Να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Θέλει να μην ανεβάσεις πολύ τον πήχη» υπογράμμισε.

Με φόντο τον 'Καλλικράτη' ο κ.Καράογλου είπε ότι με κυβέρνηση της ΝΔ την επόμενη ημέρα το εκλογικό σύστημα θα αλλάξει. Θα επανέλθει το προηγούμενο. Οι δήμου θέλουν ισχυρές διοικήσεις για να διοικούν υπογράμμισε.

Έφερε ως παράδειγμα το Δήμο Θεσσαλονίκης. Με βάση τα σημερινά ποσοστά του Νίκου Ταχιάου όπως είπε παίρνει 11 έδρες επί συνόλου 49. Αυτό, υπογράμμισε ο κ. Καράογλου είναι σύστημα ακυβερνησίας και εκτίμησε πως θα υπάρξουν τεράστια προβλήματα στο δήμο Θεσσαλονίκης.