Εάν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ιδιωτικός υπάλληλος θα είχε απολυθεί

Εάν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ιδιωτικός υπάλληλος θα είχε απολυθεί Κύριο

Θεσσαλονίκη, 08 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεόδωρος Καράογλου: "Εάν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ιδιωτικός υπάλληλος θα είχε απολυθεί"

Με ομιλία στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου της Θέρμης συνέχισε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου την προεκλογική του δραστηριότητα, ενόψει των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, ως μέλος κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιεί πολιτικές εκδηλώσεις στις έδρες των 8 Καλλικρατικών δήμων της δεύτερης εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης.
Παίρνοντας το λόγο ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. και Τομεάρχης Μακεδονίας και Θράκης του κόμματος, επεσήμανε την ανάγκη την επομένη των εκλογών η Ελλάδα να διαθέτει ισχυρή Κυβέρνηση η οποία θα είναι προσηλωμένη στην ανάκαμψη και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και δεν θα "όμηρος" κομματικών αντάρτικων και συνιστωσών, προκειμένου, όπως είπε, να μη χαθεί η τελευταία ίσως ιστορική ευκαιρία της πατρίδας μας να κάνει άλματα μπροστά.
Τόνισε, επίσης, ότι για το καλό της χώρας προέχει η συστράτευση και ευρεία συνεργασία όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, με απώτερο στόχο να εφαρμοστεί απαρέγκλιτα υπεύθυνη κυβερνητική πολιτική που θα φέρει εις πέρας το δύσκολο, μα αναγκαίο, μεταρρυθμιστικό έργο που έχει ανάγκη η κοινωνία μας.
"Η Κυβέρνηση που θα σχηματιστεί στις 21 Σεπτεμβρίου πρέπει να είναι αποτελεσματική και να διακρίνεται από ρεαλισμό" είπε ο κ. Καράογλου, απευθύνοντας κάλεσμα στους φίλους και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με ωριμότητα και υπευθυνότητα.
"Σε αυτές τις εκλογές πρέπει να ψηφίσουμε την καλύτερη λύση για την Ελλάδα και όχι τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Δεν πρέπει να ξανακάνουμε το ίδιο λάθος" σημείωσε, προσθέτοντας ότι στη 41χρονη διαδρομή της η Νέα Δημοκρατία έχει δικαιωθεί σε όλες τις μεγάλες εθνικές της επιλογές.
"Σας κοιτάμε στα μάτια και σας λέμε πάντα την αλήθεια. Το πράξαμε το 2009 όταν κάποιοι υποστήριζαν ότι... λεφτά υπάρχουν, το επαναλάβαμε χωρίς να λογαριάσουμε το πολιτικό κόστος και τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε συνειδητά ψέματα υποσχόμενος καλύτερες ημέρες. Τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να μας φορτώσει στις πλάτες το χειρότερο μνημόνιο και να χρεώσει την ελληνική οικονομία με επιπλέον 100 δισεκατομμύρια ευρώ σε μόλις 7 μήνες διακυβέρνησης. Εάν ο πρώην Πρωθυπουργός ήταν ιδιωτικός υπάλληλος και είχε αυτές τις επιδόσεις στη δουλειά του, θα είχε... απολυθεί" ανέφερε χαρακτηριστικά, κλείνοντας την ομιλία του.
Σήμερα ο κ. Καράογλου θα επισκεφθεί την 80η ΔΕΘ. Εκεί θα περιηγηθεί στους χώρους της έκθεσης και θα συνομιλήσει με τους εκθέτες και τους επισκέπτες της.