Την Κυριακή η ψήφος μας να πιάσει τόπο

Την Κυριακή η ψήφος μας να πιάσει τόπο Κύριο

Θεσσαλονίκη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεόδωρος Καράογλου: "Την Κυριακή η ψήφος μας να πιάσει τόπο"

"Η νίκη στις εκλογές είναι βέβαιη. Την Κυριακή η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα. Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα". Με αυτήν τη φράση ολοκλήρωσε, καταχειροκροτούμενος, τη χθεσινή του ομιλία ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά, συνεχίζοντας τις περιοδείες του στη Β΄ Θεσσαλονίκης.
Χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα "αναξιόπιστο", "λαϊκιστή" και "καιροσκόπο", ο Βουλευτής Ν.Δ. στη δεύτερη εκλογική περιφέρεια του Νομού, προέτρεψε το εκλογικό σώμα να ψηφίσει με βάση τη λογική προκειμένου, όπως είπε, από Δευτέρα να ξεκινήσει η δημιουργία μιας καλύτερης Ελλάδας.
"Η δικαιολογημένη αγανάκτηση δεν πρέπει να μετατραπεί σε ταφόπλακα της ελπίδας για την πατρίδα μας. Την Κυριακή η ψήφος μας πρέπει να πιάσει τόπο" ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι "μια νέα ψήφος στις πλάνες και στα ψεύδη, καταστρέφει τη χώρα".
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του τόνισε πως "σε αυτές τις εκλογές δεν αρκούν οι προθέσεις, σημασία έχει το αποτέλεσμα, το Κυβερνητικό πρόγραμμα", κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι "κάνουν το άσπρο-μαύρο, προκειμένου να κρατηθούν στην εξουσία".
"Την αλήθεια πλέον την γνωρίζουμε όλοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας μας έδειξαν το δείγμα γραφής τους. Απέτυχαν, δραπέτευσαν. Την Κυριακή επιλέγουμε σταθερότητα, συνέπεια, ειλικρίνεια, αξιοσύνη. Τρεις λέξεις, μια επιλογή, Νέα Δημοκρατία" τόνισε μεταξύ άλλων.
Σήμερα, στις 8 το βράδυ, ο κ. Καράογλου μιλά σε προεκλογική εκδήλωση στα Κουφάλια (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου).