Πολιτική δράση Ιουλίου 2017

Πολιτική δράση Ιουλίου 2017 Κύριο


 Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε το περιεχόμενο πατήστε εδώ

karaoglou

Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική

Ηλεκτρονική Έκδοση_

IOYΛIOΣ 2017

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 64   

theodoros-karaoglou-arxeio

Φίλες και φίλοι, καλό μήνα και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Ως χώρα τα τελευταία δυο χρόνια ζούμε σε ένα τοξικά νεφελώδες περιβάλλον. Βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις για μια ευρωπαϊκή κοινωνία.

Οι μπαχαλάκηδες έχουν γίνει κράτος εν κράτει τραυματίζοντας βαθιά το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη, ο Πρωθυπουργός βλέπει παντού γύρω του χαμογελαστά πρόσωπα, ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μια πρωτόγνωρη και συνεχόμενη προσπάθεια της Κυβέρνησης να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της.

Για αυτό εκτιμώ πως ήρθε η ώρα να κοιταχθούμε όλοι μας στον καθρέφτη, προκειμένου να αντιληφθούμε σε τι έχει μετατραπεί η Ελλάδα.

Από «ένα απέραντο φρενοκομείο», όπως την είχε αποκαλέσει ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, έχει μεταλλαχθεί στην αυλή των "μπάτε σκύλοι αλέστε..."

Είμαστε μια χώρα όπου ο καθένας κάνει πραγματικά ό,τι θέλει!

Οι θεσμοί βάλλονται καθημερινά, ο ωχαδερφισμός τείνει να γίνει κύρια φύση μας, ενώ η ποιότητα της Δημοκρατίας μας υποβαθμίζεται.

Εκείνοι που ευαγγελίζονταν τη λύτρωση του ελληνικού λαού τάζοντας προεκλογικά στο σκίσιμο των μνημονίων, αποδείχθηκαν πλήρως ανίκανοι να κυβερνήσουν τη χώρα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης από πρώην «asset» του Αλέξη Τσίπρα έγινε «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη» του.

Ο ΕΝΦΙΑ από «παράλογος φόρος που δεν διορθώνεται αλλά καταργείται», θα πληρωθεί από τον Σεπτέμβριο σε πέντε δόσεις και εκείνοι που κάποτε πρωτοστατούσαν στο κίνημα «Δεν πληρώνω» σήμερα βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη μας, έχοντας εξαπολύσει μια ακραία φοροκαταιγίδα εν μέσω θέρους.

Μέχρι χθες, 31 Ιουλίου 2017, πάνω από 2,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι κληθήκαμε να εξοφλήσουμε την πρώτη δόση των φουσκωμένων εκκαθαριστικών του φόρου εισοδήματος. Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου θα αναρτηθούν στο Taxis τα ειδοποιητήρια του ΕΝΦΙΑ και ακολουθεί ένα ιδιαίτερα «βαρύ» φθινόπωρο ακραίας λιτότητας για χιλιάδες νοικοκυριά.

Όπως έχω πει κατά καιρούς: «Η ελπίδα για την οποία μιλούσαν έγινε λεπίδα» και δυστυχώς για όλους μας οι παράλογες υποσχέσεις Τσίπρα-Καμμένου δεν διορθώνονται, ούτε καταργούνται. Πληρώνονται πολύ ακριβά στο ταμείο της εφορίας.

Διέλυσαν την πραγματική οικονομία, γονάτισαν τη μεσαία τάξη, οδήγησαν τη χώρα σε χειρότερη κατάσταση από ό,τι την παρέλαβαν, ταυτίστηκαν με τη μιζέρια, την αποτυχία και την κοινωνική κατάθλιψη.

Φυσικά για τη δική τους ανικανότητα δεν ευθύνεται η Νέα Δημοκρατία, η οποία επιμένει να καταθέτει μια «καθαρή» πρόταση διακυβέρνησης της χώρας. Και τη χαρακτηρίζω «καθαρή» γιατί πολύ απλά βασίζεται στην αλήθεια, μένοντας μακριά από τις μεγάλες υποσχέσεις.

Δεν χωρά καμία αμφιβολία πως η αλήθεια ενδέχεται να μην είναι αρεστή σε όλους. Στη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο, τη θεωρούμε απαραίτητη προϋπόθεση για να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας από την αρχή. Για να βελτιώσουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης με την κοινωνία, για να συνδιαμορφώσουμε ένα πολύ καλύτερο κοινό μέλλον χωρίς αστερίσκους, ψιλά γράμματα, αυταπάτες και λαϊκισμό.

Η Ελλάδα έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ:
-μια σοβαρή και αποφασισμένη Κυβέρνηση που θα διαθέτει σχέδιο και θα είναι σωστά προετοιμασμένη,
-μια Κυβέρνηση υπεύθυνη που θα τη βοηθήσει να επιστρέψει σε αναπτυξιακή τροχιά,
-μια Κυβέρνηση που θα κινητοποιήσει τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, από τον επιχειρηματία μέχρι τον γεωργό και τον κτηνοτρόφο,
-μια Κυβέρνηση που θα περιορίσει την υπερβολική αύξηση της φορολογίας και των εισφορών,
-μια Κυβέρνηση που θα πιστέψει στους Έλληνες.

Φίλες και φίλοι,
στο χέρι μας είναι να ξαναφέρουμε το χαμόγελο, την πίστη και την ελπίδα στη ζωή μας. Μην ξεχνάτε πως στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Το δρόμο θα τον δείξετε για ακόμη μια φορά εσείς, με την επιλογή που θα κάνετε όταν έρθει η ώρα!

Μόνο που αυτήν τη φορά δεν επιτρέπονται, ούτε συγχωρούνται, πείσματα και εγωισμοί.

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλα πειράματα...

Σας ευχαριστώ, μαζί συνεχίζουμε…

 

Η πλήρης κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική παρουσία και δράση μου υπάρχει πάντα στο www.karaoglou.gr

 

 

Δραστηριότητες

"Φωτογραφικό" το νέο οργανόγραμμα που σχεδιάζει η διοίκηση του ΟΑΕΔ

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν την καταστροφική πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τους νέους

Πλήρως εγκαταλελειμμένη και σε επίπεδο Υγείας η περιφέρεια του Ν. Θεσσαλονίκης

Η Υπουργός Εργασίας αλλοιώνει, με εγκύκλιο, νόμο που η ίδια ψήφισε

Ασέλγεια εις βάρος της λογικής και της νομιμότητας ο υποβιβασμός του Ηρακλή

Αριστερή αυτ-απάτη και η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου

 

 Άρθρα

«Το "βρώμικο 2015" και οι αποκαλύψεις Βαρουφάκη»

«Αυταπάτες στην αγορά εργασίας δεν χωρούν κ. Τσίπρα»

«ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ βλάπτουν σοβαρά την Ελλάδα»

«Το disaster story του ΣΥΡΙΖΑ στην αγορά εργασίας»

«Η ώρα της ευθύνης πλησιάζει»

«Ποιοί μας κυβερνούν, Θεέ μου...»

 

Συνεντεύξεις

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Εγνατία Tv (24.07.17)

Στον Focus Fm και στη εκπομπή του Κώστα Χήτα (05.07.17)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

amfipoli
spoudes

«Μέριμνα για μετεγγραφές αδελφών που σπουδάζουν σε διαφορετικές πόλεις»


monada

«Αναβάθμιση της Μονάδας Κατεργασίας Αποβλήτων της ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου»

 nosokomeia

«Ελλείψεις βασικών μηχανημάτων στα δημόσια νοσοκομεία» 

 

«Αυτό το e-mail δεν μπορεί να θεωρηθεί spam εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και δίνεται η δυνατότητα διαγραφής από την λίστα παραληπτών. Αν είστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί το e-mail σας από αυτή, απλά πατήστε {unsubscribe}εδώ{/unsubscribe} για αυτόματη διαγραφή. Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων (Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού  Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου).»

{unsubscribe}Διαγραφή από τη λίστα{/unsubscribe}
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329